Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 березня 2021, 11:53

Як зміниться склад індексу S&P 500 у березні

S&P Dow Jones оголосив про зміни в індексі S&P 500. Вони наберуть чинності після квартального ребалансування — до відкриття торгів 22 березня. Нові дані про склад індексу опублікував БКС Світ інвестицій.

Акції NXP Semiconductors, Penn National Gaming, Generac Holdings і Caesars Entertainment переходять з індексу S&P MidCap 400 в S&P 500.

В індексі ці компанії замінять Flowserve, SL Green Realty, Xerox і Vontier, які перейдуть в S&P MidCap 400. Варто відзначити, що Flowserve в S&P MidCap 400 замінять акції Edgewell Personal Care, папери якого виключать з індексів S&P.

Всі зміни:

Читайте також: Наша перша інвестиці: вклались в S&P 500

Що ще

Всі акції, що включалися на основних торгах в п'ятницю, падали в ціні, однак на постмаркеті закрилися в плюсі. Включення в S&P 500 традиційно вважається позитивним моментом, оскільки великі фонди проводять ребалансування своїх портфелів, які прив'язані до індексу.

Зміни стали першими з тих пір, як виробник електромобілів Tesla приєднався до індексу в грудні 2020 р.

Penn National Gaming і Caesars Entertainment є операторами казино, особливу популярність компанії отримали завдяки зростаючій легалізації ставок на спорт в США.

Generac Holdings виготовляє продукти резервного електроживлення для житлового, комерційного і промислового секторів. NXP Semiconductors — нідерландська незалежна компанія, заснована Philips, яка є постачальником напівпровідникових компонентів.

Читайте також: Що заважає більшості розбагатіти на фондовому ринку

Коментарі - 2

+
0
bonv
bonv
15 березня 2021, 14:21
#
Дорогий, твоя позиція настільки непохитна, що ти ризикуєш залишити мене вдовою:)
+
0
Vlad28
Vlad28
15 березня 2021, 18:36
#
Ну до лета может хорошо упасть)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися