Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 серпня 2019, 8:00

«Залізний» аргумент від monobank

Карта IRON BANK від monobank – рішення для тих, хто хоче подорожувати по всьому світу безпечно і з комфортом

Успішний бізнес, амбітні проекти, часті перельоти, ділові поїздки, друзі, партнери і клієнти в різних містах світу – успішні люди живуть в стрімкому темпі і звикли брати від життя все. Якості банківського обслуговування такі клієнти приділяють особливу увагу.

На перший погляд, на ринку присутня величезна кількість карткових продуктів. Але якщо придивитися уважніше, пропозицій преміального класу не так вже й багато. Унікальна на ринку — престижна металева безконтактна кредитна карта IRON BANK від monobank. Це спеціальна карта, яка випускається на платформі Mastercard World Elite і забезпечує власникам максимум безпеки і конфіденційності. На додаток до IRON BANK клієнти отримують віртуальну карту Visa Infinite. Вона не тільки підкреслює статус власника, але й відкриває доступ до багатьох бонусів і привілеїв Visa.

IRON BANK має кілька вагомих переваг.
По-перше, гроші на рахунку продовжують працювати. На залишок коштів на рахунку банк нараховує відсотковий дохід за ставкою 10% річних.

По-друге – високий кредитний ліміт, що розраховується індивідуально для кожного клієнта. Пільговий період по кредиту – 1 місяць з моменту використання кредитних коштів, протягом якого банк буде нараховувати за користування грошима символічні 0,00001% річних. У разі використання кредитного ліміту розмір обов'язкового щомісячного платежу складає 5% від суми заборгованості. Базова відсоткова ставка за кредитом – 3,1% на місяць (ефективна відсоткова ставка – 43,99% річних).

Світ на долоні

В IRON BANK «зашито» безліч корисних для мандрівників «фішок». Наприклад, карта дає унікальну можливість накопичувати милі, просто роблячи повсякденні покупки. За кожну 1 000 грн. в оплаченому картою чеку банк нараховує 20 миль. Сума накопичень не обмежена. При оплаті авіаквитків 1 миля конвертується в 1 гривню. Так що ті, хто активно розплачується карткою, можуть без зайвих зусиль накопичити на безкоштовний переліт, не заглиблюючись в заплутані програми лояльності авіаперевізників.

Час – головний ресурс ділової людини і в monobank подбали про те, щоб їхні клієнти не витрачали його даремно. Власники IRON BANK зможуть назавжди забути про черги на митному та паспортному контролі. Сервіс Fast Line дозволить проходити митний і паспортний контроль без черг як в зонах вильоту, так і прильоту. Також клієнт отримає бонус у вигляді безкоштовної упаковки багажу в аеропорту Бориспіль. До речі, за даними Mastercard 80% власників преміальних карток в Україні називають опцію Fast Line в числі топ-3 причин замовлення картки.

Але це ще не все. Суєта перевантажених аеропортів піде в минуле з програмою Lounge Key, яка дає право відвідувати бізнес-зали аеропортів по всьому світу на спеціальних умовах. У програмі беруть участь більше 1000 лож в 450 містах світу. Це можливість використовувати час очікування для відпочинку або підготовки до ділової зустрічі в комфортних умовах незалежно від класу авіаквитків та обслуговуючої авіакомпанії.

Дістатися до пункту призначення тільки півсправи. Віп-клієнти вимогливі в усьому, включаючи умови проживання. Карта IRON вирішує і цю задачу – її власник отримуєте знижки на готелі, включені в програму, а також знижки на оренду авто.

Серед інших переваг IRON BANK — знижка 50% на UBER при замовленні таксі для поїздки в аеропорти Бориспіль і Жуляни-Київ при оплаті карткою Visa.

І, звичайно ж, консьєрж-сервіс, який допоможе вирішити самі непередбачені ситуації. Забронювати готель? Розробити найкращий маршрут? Замовити столик в модному ресторані? Без проблем! Професійні команди підтримки monobank, Mastercard Concierge і консьєрж-служби VISA стануть незамінними дистанційними помічниками у вирішенні будь-яких завдань.

Як стати власником

Фото: Володимир Врублевський

Отримати карту IRON BANK просто – її можна замовити одним кліком у мобільному додатку monobank. Власники IRON-депозитів monobank отримують металеву карту безкоштовно і не витрачаються на її обслуговування. Для цього досить розмістити депозит на 3 або 12 місяців на суму не менше 400 тис. гривень або 20 тис. доларів або євро. Але потрібно пам'ятати, що в разі закриття депозиту карта також припиняє дію.

Депозит IRON сам по собі заслуговує на увагу. Його прибутковість сягає 17% річних за 3-х місячним і 18% річних по 12 місячному вкладам у гривні. Об'єктивно, це високі ставки для поточного ринку. Для депозитів у доларі ставки встановлено на рівні 2% і 3,25% річних відповідно. Для вкладів у євро – 1% і 2,25%. Процентний дохід можна отримувати на карту кожен місяць. Альтернативний варіант – капіталізація відсотків. Депозити також передбачають можливість щомісячного поповнення. Опція дострокового зняття коштів відсутня.

Якщо у клієнта немає депозиту IRON і він не планує його відкривати, карту можна отримати на платній основі. Плата за випуск IRON BANK становить 2000 грн, а обслуговування — 500 грн на місяць. Оплатити випуск карти і робити щомісячні платежі за її використання можна як за рахунок власних, так і за рахунок кредитних коштів. Це позбавляє клієнта від прикрих несподіванок. Банк списує плату за користування карткою кожен місяць у дату її активації. Наприклад, якщо клієнт активував свою карту 2 червня, то перший платіж за обслуговування буде списаний з рахунку 2 липня і кожного другого числа наступних місяців.

А ось губити карту не радимо. Її перевипуск обійдеться досить дорого — 4000 грн. До того ж, втративши «залізного» партнера, ви можете залишитися без звичної підтримки у самий невідповідний момент, а це напевно зіпсує подорож.

Коментарі - 14

+
+44
Александр Кайт
Александр Кайт
9 серпня 2019, 9:57
#
Не особо, если бы снизили предел открытия от 200к взял бы
+
0
infrared
infrared
9 серпня 2019, 10:39
#
За 2 тысячи можно заказать без депозита.
+
+15
Александр Кайт
Александр Кайт
9 серпня 2019, 14:55
#
Платить за карту? кому это нужно?
если бы фгвфл давал 400к то без проблем, а так больше 200к ложить не ок
+
0
MILEBCKIY .
MILEBCKIY .
11 серпня 2019, 12:59
#
Ладно еще разово заплатить 2000, но 500грн обслужка в месяц...
+
0
Rabotyahoff
Rabotyahoff
12 серпня 2019, 22:28
#
Просто мы не целевая аудитория.
+
0
squeez
squeez
10 серпня 2019, 10:49
#
Профитов не особо, я так понмаю это рекламму и понт, кому какая разница железная она или пластик, интересуют ставки  и проценты, я так понимаю чуть прилепили к этой карте плюсов ну это только чтобы провести параллель вот металик карта типо ты крут :D
+
0
Rabotyahoff
Rabotyahoff
12 серпня 2019, 22:31
#
И в самом деле - зачем? Все платят телефонами. А так ещё и карта в металлодетекторе будет звенеть.
+
+6
Wless
Wless
11 серпня 2019, 9:16
#
Да сделайте уже наконец серебряную карту из серебра а золотую из золота. Будьте первыми. Ну металла мизер надо а все эти примочки мили, вип-зоны оно большинству по барабану. Миля непонятно, Вип-зоны в путеществиях (так я в костюме не путешествую как и 99%) а там дресс-код и т.д. По мне лучше высокий кэшбек и проценты важны и карта из драгметалла ( по-любому на крайняк примут).
+
+11
serrega
serrega
11 серпня 2019, 21:42
#
Для проходу у лаунжи не потрібен якось особливий дрес-код. Можете сміливо іти у звичайному одязі
+
0
m0ps
m0ps
11 серпня 2019, 19:03
#
И без костюма можно пройти в лаунж. И, кстати, это действительно та фишка, которая интересна людям кто может положить 400к на депо. Но... как уже писали выше - выше фонда нести Комсомольцу не комильфо.. если бы фонд перекрывал - ещё ладно, но выше фонда - стоит хорошенько подумать
+
0
Rabotyahoff
Rabotyahoff
12 серпня 2019, 22:30
#
Лаундж - это фишка всех премиальных карт Visa, а не только от моно.
+
0
frank007
frank007
14 серпня 2019, 13:12
#
Сомнительные преимущества... работают только для тех, кто сам путешествует, командировки и все такое... семьей уже гемор, к примеру есть у меня карта такая, у жены тоже, но летим с 2 детьми, фиг вам, не пустят, это как, по очереди туда бегать?))) ну и 400 к в нашей стране, с гарантией 200 несерьезный подход...
+
0
Італій .
Італій .
15 серпня 2019, 14:29
#
Обычно в таких программах есть или один-два человека которых можно провести с собой или скидка на их проход в лаунж. Ну и для жены сделать такую же карту, если уже сделал себе, совсем не проблема. Конечно для тех кому такое надо.
+
0
frank007
frank007
14 серпня 2019, 13:14
#
Ну и еще момент, у Альфы пакет поинтересней будет, стоит дешевле, а плюшек больше...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися