Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
snu27032299 17 травня 2026, 0:02
Дуже дякую за допомогу в вирішенні всіх питань, а саме Максима табельний номер 12099 і Ніку табельний номер 10400. Якісно та швидко вирішили питання та надали детальні роз’яснення
monobankua 17 травня 2026, 12:23
Раді, що залишили приємні враження)
Дякуємо❤️
Snu 98222261 16 травня 2026, 22:10
Донька була за кордоном, потрібно було терміново надати доступ до моєї картки. Звернулась у підтримку і агент підтримки Анастасія (таб. № 12484) дуже швидко розібралась у ситуації, знайшла проблему і все вирішила. Дякую за професійність, ввічливість і людяне ставлення! 💛🖤
monobankua 17 травня 2026, 13:20
Дякуємо за теплі слова ❤️
Нам дуже приємно, що ви поділились враженнями.
kabiriya 15 травня 2026, 16:16
15.05.26 року оператор чату моно банк Дар’я табельний номер 10534. Врятувала мене від шахрайських дій. Дар’я була зі мною ввічлива, терпляча,і показала на помилку, яка чуть не коштувала мені всіх моїх збережень. Шахраї замаскувались під покупців на ОЛХ щоб витягти данні картки. Але Дар’я своєчасно вказала мені, що цей сайт шахрайський,і цим мене врятувала. Вона сама все перевірила,і була зі мною до останнього на зв’язку. Велике їй дякую
monobankua 15 травня 2026, 17:52
Раді, що залишили приємні враження
Дякуємо❤️
AntonVR0219ka 15 травня 2026, 11:04
Керівництву АТ «Універсал Банк» «MONOBANK»

Від: Ясинський Антон Вікторович
Контактний номер: 066 455 95 27

ЗВЕРНЕННЯ

Прошу розглянути можливість нагородження премією оператора кол-центру monobank Анни, табельний номер 11678, яка працює у головному офісі за адресою: м. Київ, вул. Оленівська, 23.

Хочу висловити щиру подяку за високий рівень професіоналізму, уважне ставлення до клієнта та якісне надання консультації щодо проведених операцій з переведення коштів з однієї картки на іншу за весь період користування послугами банку.

Оператор Анна надала повну, зрозумілу та компетентну інформацію, оперативно допомогла у вирішенні питання та продемонструвала високий рівень клієнтоорієнтованості, що формує позитивне враження про банк та його сервіс.

Вважаю, що такі працівники заслуговують на заохочення та відзначення з боку керівництва банку.

Дата: 15.05.2026
monobankua 15 травня 2026, 11:24
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день🫶🏻
Валерий Иванов 15 травня 2026, 9:58
Всім привіт. Хочу подякувати команді з Монобанк — Марині, табельний номер 11429 та Віталіку табельний номер не знаю. За те, що вони оперативно
виконали свої обовʼязки та чітко вирішили дою проблему з підпискою в інтернеті. они не тільки скасували цю підписку, але
• повернули першу виплату за цією підпискою! дякую вам за ваш професіоналізм! успіхів вам і карʼєрного
зростання! Дякую.
monobankua 15 травня 2026, 11:14
Вдячні за ваш відгук!
Нам дуже приємно 🥰
Владислав В. 14 травня 2026, 17:15
14 травня спробував відкрити рахунок, отримав відмову без жодного пояснення. На пряме запитання про причину підтримка відповіла шаблоном про «Умови та правила» і політику банку. Фінансових/юридичних проблем у мене ніколи не було, доходи абсолютно легальні.

Найбільше здивувало інше, мене попросили пройти відеоверифікацію. Під час верифікації мені відмовили без пояснень, коли у підтримки текстом запитав навіщо була верифікація, відповіли: «Для озвучення відмови».

Розумію, що банк має право відмовляти. Але змушувати клієнта проходити верифікацію завчасно знаючи що йому відмовлено, а потім не пояснити навіть загальну причину — це неповага до часу людини.
monobankua 14 травня 2026, 20:33
Шкодуємо, що доставили вам незручності 😔
Дійсно, іноді для отримання інформації за рахунком необхідно пройти верифікацію.
Розумію, що ви очікували іншого. Ми приймаємо такі рішення на основі різної інформації, яку аналізуємо.
Якщо щось зміниться — одразу вам повідомимо 🙏
Татьяна Слутая 13 травня 2026, 12:10
Тільки випустила платинову картку і зі всім допоміг розібратися Костянтин — 6868, особливо хочу відзначити йому подяку у вирішенні питань. Цей банк просто скарб. Кожен фахівець настільки компетентний в своїй справі, а банк працює настільки швидко, що це повинно бути Світовим стандартом #1.
monobankua 13 травня 2026, 14:49
Щиро дякую за такі слова!
Працюємо для вас ❤️
Артем Бережной 13 травня 2026, 8:44
Пишуть від 1,9% на місяць. Ну, думаю, візьму 5000 на місяць. Ага, узяв… викатує мені 0,5% НА ДЕНЬ, тобто віддати через 30 днів аж 5750 грн. Та в мікрозаймах менші відсотки.
monobankua 13 травня 2026, 13:59
У нашому банку доступні різні кредитні продукти, які можна підібрати залежно від ваших потреб 💳

Один із них — «Кредит до завтра». Це короткостроковий кредит, який дозволяє скористатися коштами на невеликий період із мінімальною оплатою за користування.

Для більш довгострокових потреб також доступні послуги «Розстрочка на картку» та кредитний ліміт.

Розмір доступного ліміту розраховується індивідуально для кожного клієнта 🙂
Татьяна Кальсова 12 травня 2026, 22:37
Дуже Велика Подяка працівнику Моно банка ГАННІ (таб.11560)за професійне обслуговування та людяність у відношенні до мене.Швидко вирішила моє питання, що позбавило мене йти до відділу та підняло настрій.
monobankua 13 травня 2026, 12:38
Щиро дякуємо за ваш відгук 🫶🏻
Нам дуже приємно🙌
MarynaKurb 12 травня 2026, 21:06
Олександра — просто профі! Пояснила все чітко, без зайвої води та вирішила моє питання буквально за дві секунди. Побільше б таких операторів. Дуже дякую за крутий сервіс! 🐈‍⬛
monobankua 13 травня 2026, 12:21
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас💜
Проблема вирішена
Dima Verif 12 травня 2026, 16:14
Доброго дня, вчора переказував по айбану власні кошти щоб погасити кредитний ліміт, гроші не зайшли, я написав в тех підримку, скинув квитанцію, на що мені сказали що грошей вони не бачать, сьогодні вже кажуть гроші прийшли, но вони проводять перевірку, спеціально утримують кошти щоб я більше заплатив % кредитного боргу, з зсилаючись на наб постанову про фін моніторинг, ті кошти можна було вже 100 разів перевірити, но вони чого цього не роблять, я бачу зі сторони банку це як **** схему, щоб більше з мене потім списали % за використання коштів, і постійно пишуть ми робим все можливе щоб пришвидшити процес, но на правді вони нічого не роблять, не рекомендую користуватись кредитними коштами, бо потім вам не дадуть його закрити, щоб з вас більше доїти потім коштів за %!!! Я бачу відгуках це вже не перший випадок, це вже як схема, і саме головне вони не кажуть про строки перевірки))) на що я зрозумів відразу, що це **** схема в законі можна так сказати!!!
monobankua 12 травня 2026, 19:02
Розуміємо, що ситуація неприємна

Повірте, самі не любимо зайву бюрократію, але ми зобов’язані проводити такі перевірки згідно законодавства, як і інші банки. Робимо все, щоб якнайшвидше вирішити це питання.

Колеги зв’яжуться з вами, щойно буде результат.
Karatina 12 травня 2026, 14:57
03.05.2026 року клали гроші через термінали МОНО, зайшла побачила свій рахунок, перевірила номер телефону поклали гроші однією кюпюрою, термінал спитав підтвердження, і гроші не зайшли на рахунок…написали в бот залишила заявку на перевірку і сьогодні 12.03.2026 сказали перевірка була і кошти не знайшли, термінал справний, інкарнація не виявила зайву купюрю, дуже приємно, це карта дитини клали 1000грн не мало і не багато, але так не буває, що у вас все ок, а гроші не знайшли!!!
monobankua 12 травня 2026, 17:42
Нам дуже прикро, що сталася така ситуація 😔

Напишемо вам в особисті повідомлення — та все перевіримо
firehorse 12 травня 2026, 12:38
У скрутній ситуації, коли я лежав у клініці з переломом щиколотки, лише «Монобанк» надав мені можливість отримати фінансову допомогу від друзів, просто дотримуючись ефективної системи ідентифікації клієнтів. За це їм величезне спасибі та моє побажання міцніти й розвиватися.
monobankua 12 травня 2026, 14:49
Дякую, що поділились враженнями 💜
Будемо й надалі старатись вас радувати 🫶
snu96479265 12 травня 2026, 11:34
Я зробила знаходячись в Коломиї помилковий переказ, і навідь не вірила що мене хтось хоч вислухає та онлайн зв’язалася з банком жіночка чи дівчинка, звати Валентина, вислухала мене і допомогла, люди є ще чуйні люди в нас, я хочу подякувати їй від усього серця
monobankua 12 травня 2026, 14:39
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день 🫶
Oleg Rubzov 12 травня 2026, 1:08
Дмитро 12037 дуже швидко вирішив моє питання щодо мого зауваження та повністю проінформував мене про мої операції. Надзвичайно рекомендую цей банк, а якщо вам трапиться цей оператор — вам пощастило!
monobankua 12 травня 2026, 13:50
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас💜
Назарій Федорович 11 травня 2026, 23:38
Хочу попередити всіх військових: monobank не захищає ваші гроші від аномальних списань. Поки в ПУМБ та Приваті стоять фільтри на категорію «Казино», які блокують підозрілі витрати, у Моно — «зелений коридор» на злив бюджету.

​У мене списали 400 000 грн за лічені години. Банк бачив ці транзакції, але не пальцем не поворухнув. Коли я звернувся по допомогу, мені сказали, що це «нормально». На фоні того, що інші банки ці ж платежі блокували, позиція monobank виглядає як повна технічна некомпетентність або свідоме ігнорування правил безпеки НБУ.

​Бережіть свої гроші в інших банках. Тут ви залишаєтесь з проблемою сам на сам.
monobankua 12 травня 2026, 13:33
Щиро дякуємо за захист🙏🇺🇦

Банк має виконувати операції, які були самостійно ініційовані та підтверджені клієнтом, за умови, що вони не суперечать чинному законодавству, не порушують санкційні обмеження та пройшли належну авторизацію.

Ми працюємо виключно в межах законодавства та дотримуємося всіх вимог НБУ. Відповідно до встановлених обмежень НБУ, оплати в казино заборонені за рахунок кредитних коштів. Якщо ж оплата здійснюється за рахунок власних коштів, такі операції проходитимуть успішно.

На жаль, відповідно до правил платіжної системи, не всі платежі можуть бути оскаржені. Наразі вашу ситуацію колеги розглядають в індивідуальному порядку, і після завершення перевірки з вами обов’язково зв’яжуться щодо результату 🙏
denysg 11 травня 2026, 21:06
Дуже дякую вам, вирішили все швидко та чітко
monobankua 12 травня 2026, 12:08
Дякуємо за теплі слова, нам дуже приємно❤️
Arina Kovalenko 11 травня 2026, 17:38
Дякую оператору Богдані (12409), швидко вирішила всі мої питання та за пару годин всі мої прохання були виконані! Щиро дякую за чудовий сервіс
monobankua 11 травня 2026, 18:55
Вдячні за ваш відгук, нам дуже приємно🥰
Olga Fursenko 11 травня 2026, 11:56
Дякую моно, та працівнику Оксані за вирішення питання та турботу клієна.
Допомога на кожному кроці, підтримка, та уважність.
monobankua 11 травня 2026, 12:31
Дякуємо за ваш відгук, нам дуже приємно❤️
Sergiy1944 10 травня 2026, 17:07
в чатбот моно в телеграм з номера 0633436362 звернувся за допомогою. так як загубив телефон 9.05.26 ввечері.
Сьогодні 10.05. написав у чат, потрібно було від*єднати від гаманця, а також були питання щодо можливості розстрочки… консультувала дівчина Ксенія.
дуже уважна, терпелива і розумна. Дуже приємно від такого ставлення до клієнта.
Телефон я знайшов, його повернули і з початку я не міг додати картку назад в гаманец і Ксенія знову допомогла. Дякую дуже Ксенії і всій вашій підтримці.
ксенія -найкраща!!!
monobankua 10 травня 2026, 21:44
Дякуємо за теплі слова, такі відгуки роблять наш день🥰🐾

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про monobank, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.