Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Kristi Kovalenko 11 квітня 2026, 14:26
Mono все ще не надає технічної підтримки в Signal, що дуже прикро. Signal — один із найбезпечніших месенджерів, на відміну від WhatsApp (пошукайте в Google «WhatsApp encryption lawsuit 2026» — там ви знайдете всі подробиці).

«Розмір» програми також неймовірно дратує. Вона майже така ж велика, як гра GTA!

Не те щоб це було «погано», але ці дрібниці псують загальне враження.

А ще є постійний страх, що мені відмовлять у наданні послуг, тому зараз я використовую картку лише для отримання зарплати. Великий мінус за відсутність будь-яких коментарів з цього приводу.
monobankua 11 квітня 2026, 17:54
Дякуємо, що поділилися своїми думками 🙌

Щодо месенджерів: ми поступово розширюємо перелік каналів, через які можна звертатися в підтримку. Якщо в планах з'явиться Signal — обов'язково повідомимо.

Стосовно розміру застосунку: він включає не лише сам «скелет», а й дані, функціонал і кеш, чим більше можливостей та інформації, тим більший розмір.

І про відмови. Розуміємо, чому це може турбувати: в інтернеті справді часто пишуть про такі випадки. Але зазвичай там не вся картина: які операції проводились, чи не було сумнівних схем, передачі картки іншим людям тощо.

Якщо користуватися карткою для звичайних операцій — все буде добре 🙂

Ми як банк маємо перевіряти операції. При цьому не можемо розкривати конкретні критерії — це внутрішня кухня. Рішення завжди приймаємо виважено, аналізуючи багато параметрів.
snu72652934 10 квітня 2026, 17:08
При реальній ставці 48,2743% (згідно з їхнім же паспортом кредиту) відмовляються припиняти нарахування комісії 1,9%, називаючи це не відсотками. Листування з банком ні до чого не призводить. Змушений витрачати час, попри захист країни, на боротьбу за власні права.
Скарги в НБУ та до Омбудсмена вже подані (номери К-25284.3/26 та К-263938/1/14177 від 10.04.2026)
Слава Україні!
monobankua 10 квітня 2026, 22:49
Дякуємо вам за наш захист 💜
По розстрочці фактично відсотки не нараховуються — ставка там символічна 0,00001%. Також для військовослужбовців банк не нараховує відсотки, штрафи чи пеню.
Комісія 1,9% — це не відсотки за кредит, а комісія за саму послугу розстрочки. Вона була передбачена умовами договору, з якими можна було ознайомитися до оформлення (у паспорті кредиту, тарифах та умовах).
Розуміємо, що це виглядає як додаткове навантаження, і шкода, що це засмутили вас.
cx5 10 квітня 2026, 13:29
После входа в приложение с нового телефона обнаружилось, что я не могу совершать некоторые операции (например, открыть депозит). Обнаружилось это в самый неподходящий момент — в момент операции. Нигде не было предупреждения заранее, что функциональность ограничена после нового входа. Со старого телефона также меня разлогинило, то есть совершать операции я не могу нигде.

Предложение службы поддержки — пройти видеоверификацию. Однако за несколько попыток поддержка так и не смогла сослаться ни на пункт договора, ни на законодательство, которым предусмотрена возможность банка частично заблокировать мне доступ к определённым функциям приложения после входа на новом устройстве. Также мне не смогли озвучить перечень заблокированной функциональности.

Логичный вывод — либо поддержка абсолютно некомпетентна и не может найти, где в договоре банку разрешается блокировать аккаунты за вход с нового телефона, либо банк занимается беспределом, выходя за рамки договора.
monobankua 10 квітня 2026, 21:41
Перепрошуємо за цю ситуацію 🙏
Такі обмеження встановлюються з міркувань безпеки — для захисту, коли є вхід з нового пристрою. Розуміємо, що це могло підловити у невдалий момент, і справді шкода, що так вийшло.
Зараз питання з обмеженнями вже вирішено.
Також колеги повідомили вам, коли зв’яжуться з роз'ясненням на ваш запит
AAB07 10 квітня 2026, 11:40
Благо-дарю консьерж-сервис за помощь в очень сложной ситуации!
monobankua 10 квітня 2026, 20:50
Раді, що залишили приємні враження! Дякуємо! :)
Юля Духновская 10 квітня 2026, 10:07
Хочу попередити всіх клієнтів monobank: банк дозволяє собі вигадувати власні закони та ігнорувати офіційні документи.
​08.04.2026 банком була отримана нова постанова про встановлення ліміту 2 мінімальні зарплати за виконавчим провадженням № 79611176. Попри те, що виконавець Ігор Ніколаєнко ОСОБИСТО в чаті банку підтвердив, що це НОВЕ провадження і ліміт має бути встановлений негайно, підтримка monobank (менеджер Владислава, Марія та Анастасія) годує мене обіцянками «офіційної відповіді через 30 днів».
​Більше того, банк маніпулює датами, стверджуючи, що ліміт почне діяти лише з 1 травня, посилаючись на старі закриті провадження. Це грубе порушення ст. 59 Закону «Про виконавче провадження» та Постанови КМУ № 198.
​Я вже подала скаргу в НБУ (№ Г-263853/1/14046) та сьогодні її доповню ще.У мене на руках немовля і п’ятирічний син, а банк просто «краде» мій час і законне право на кошти для забезпечення дітей.
​Вимагаю негайного виконання постанови № 79611176 сьогодні, 10 квітня. Всі скріншоти некомпетентних відповідей менеджерів зафіксовані
monobankua 10 квітня 2026, 11:20
Шкода, що вам довелося з цим зіштовхнутись.
Вже розбираємося в ситуації.
Зв'яжемось з вами з інформацією протягом трьох днів
Вже три місяці моє питання щодо шахрайства через «Покупку частинами» (магазин **** висить «у роботі». Весь цей час підтримка просто годувала обіцянками, а останні два дні почався справжній цирк.
Спочатку мені впевнено брехали, що ідентифікувати отримувача неможливо. Як тільки я почала тиснути юридично — дані магічним чином знайшлися за добу. Банк «здав» свого ж клієнта — ФОП Єсипенко Ілля Володимирович — і сам же підтвердив, що цей партнер уже обмежений через сумнівні операції. Тобто банк офіційно визнає, що це шахрай, але гроші повертати не збирається.
Тепер підтримка вигадала нову відмазку: вимагають витяг з ЄРДР. Я юрист і розумію, що це повна маячня. Поліція не відкриває кримінал за цивільно-правові відносини (невиконання договору), тому ніякого ЄРДР тут бути не може. Банк просто маніпулює термінами, щоб не скасовувати транзакцію за своїм же кредитним продуктом.
Ви самі привели цього мерчанта, ви гарантували безпеку угоди, а тепер, коли факт шахрайства очевидний, просто вмикаєте режим бюрократа. Це ваш косяк і ваш неперевірений партнер, тому поверніть ліміт клієнту.
Номер мого звернення: 7885263.
Чекаю на реакцію НБУ та повернення коштів
9 квітня 2026, 16:32
Нам дуже прикро, що сталася така ситуація
Нами було вжито всіх необхідних заходів щодо клієнта власника Покупки Частинами
Ми не припиняємо роботу над поверненням коштів і в разі отримання нової інформації — зв'яжемось з вами
Анна Карелина 8 квітня 2026, 20:16
Звернулась с запитом на відновлення виписок, а також за справкою про закриття рахунків, закрили частину питання в телефонному режимі, іншу частину питання протягом декількох годин. Так швидко питання ще ніхто не закривав)
9 квітня 2026, 10:13
Раді, що залишили приємні враження)
Дякуємо❤️
14 квітня 2026, 11:01
Відгук не зарахований (на 14.04.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Андрій Надільний 8 квітня 2026, 20:10
Абсолютний лідер серед банків. Супер зручно, легко, швидко. Живу в Європі, розраховуюсь карткою в різних банках та різними валютами, жодних пролем. Нещодавно зіткнувся з списання щомісячних платежів, підписався на якусь біду і втрачав кошти. Звернувся в службу підтримки дізнатись, що це таке, натомість дівчата проробили колосальну роботу, достатньо було лиш вказати посилання і вони добились припинення списань і навіть вдалось повернути кошти за минулий місяць. Оперативна робота, велика повага за ваш професіоналізм, продовжуйте в тому ж дусі.
9 квітня 2026, 10:05
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день🫶🏻
14 квітня 2026, 11:00
Відгук не зарахований (на 14.04.2026).
Radomzel 8 квітня 2026, 17:48
Укладений депозитний договір з банком в євро валюті.
видано представнику довіреність на отримання коштів, партнер А-банк відмовив у видачі, вимога-особиста присутність. Монобанк дане питання не вирішив. Особисто треба подолати 70 км, або в Універсалбанку м. Львів, м. Київ, м. Дніпро
9 квітня 2026, 14:23
Розуміємо, що ситуація неприємна
Приносимо вибачення за незручності
Дійсно, на жаль, зняття за довіреністю можливе лише в касах Універсал Банку
Можливо в майбутньому буде реалізовано і у інших банках партнерах — передали команді
snu46245319 8 квітня 2026, 0:35
Пользовались самим Монобанком давно и без особых нареканий и решили, что для полного удобства перейти и на эквайринг от Монобанка в смартфоне.Сама установка его — это тот ещё квест с непонятными неназванными причинами постоянного отклонения то фото торговой точки, то ещё чёго.Наконец-то с танцами с бубном установили за несколько недель! И вроде бы даже чуть быстрее он заработал, чем у конкурентов Моно и с почему-то геолокацией не было заскоков у Моно как его визави.Однако счастие длилось недолго и через некоторое время столкнулись с небольшой проблемкой необходимости иногда приёма платежей через свой второй смартфон с иным номером, если вдруг телефон забыт, разряжён, занят и т. д.И тут начался трэшак.В других банках эквайринг на другом смарте очень легко решается: тупо код доступа по запросу через 3 секунды приходит на фин.номер и всё — вводи на чём угодно и работай дальше! Но не на Моно! На Моно так просто вам это сделать не дадут.Вам не просто придётся абсолютно заново почти всё регистрировать, но и сделать это можно будет исключительно только через комп! Кроме того, работник с Монобанка по эквайрингу сам, кроме заученных фраз :«Нам прикро!" больше ничего, походу, не знает и методом тыка вместе с нами пытался разобраться что к чему.В итоге плюнули и решили вернуться к старому эквайрингу с вменяемой настройкой, так как их глюки в сравнении с монобанковской маразматикой установки — это детский лепет и терпимо.
8 квітня 2026, 15:31
Нам дуже прикро, що ви прийняли таке рішення
Дійсно, наразі один термінал може бути встановлений на одному пристрої. Якщо є необхідність у декількох пристроях з прийомом платежів, то достатньо у веб кабінеті відкрити додатковий термінал і після цього відсканувати QR-код з другого смартфону
Передали колегам пропозицію, щоб була можливість встановити 1 термінал на декілька пристроїв
Також обов'язково перевіримо діалоги з колегами та проведемо роботу над помилками
Приносимо вибачення за незручності
Ledenchukiphone 7 квітня 2026, 14:19
Как клиент моно банка выражаю свою благодарность сотруднику по имене Татьяна 12267 которая на мой профессиональный взгляд абсолютно компетентный и целеустремленный человек. Остальным работникам этого банка советую брать пример с нее. Всех благ)
monobankua 7 квітня 2026, 18:59
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас💜
10 квітня 2026, 16:51
Відгук не зарахований (на 10.04.2026).
заблокували карту, документи надала підтримка годує обіцянками про 60 днів
а ці кошти мені були потрібні мені, для лікування та на продукти харчування мені та моїм улюбленцям!(
monobankua 6 квітня 2026, 17:48
Написали в особисті повідомлення, щоб запитати дані
Barin1953 6 квітня 2026, 11:19
Я, Власова Леся Юріївна, постійний клієнт банку.Коли б не звернулася до робітників банку через телефону мережу 0800 205 205, отримую кваліфіковану відповідь.Дякую за порозуміння у всіх питаннях.
monobankua 6 квітня 2026, 19:46
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день :)
6 квітня 2026, 17:10
Відгук зараховано (на 06.04.2026).
Користувач надав докази за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Проблема вирішена
bablik94 6 квітня 2026, 5:00
Автоматично списалася підписка Glovo Prime. Я нею не користувався і одразу звернувся до Glovo за поверненням, але отримав відмову.

Звернувся в підтримку monobank, щоб відкрити диспут (chargeback), оскільки послуга фактично не була надана. Надав скріншоти переписки з мерчантом, але банк просто процитував мені правила Glovo і відмовив у ініціюванні спору.
Дуже розчарований, що банк, який позиціонує себе як «сервіс для людей», у такій очевидній ситуації просто став на бік мерчанта, а не захистив свого клієнта. Виходить, що функції захисту платежів у Моно — це просто формальність.
monobankua 6 квітня 2026, 11:25
Вже займаємось питанням, щоб допомогти з поверненням коштів.
Колеги зв'яжуться з вами за результатом
Technodvizh 4 квітня 2026, 23:49
Все супер, питання вирішене!
5 квітня 2026, 11:21
Дякуємо, що поділились досвідом 🫶🏻
Toma666 4 квітня 2026, 22:31
Не встигла я сьогодні заповнити анкету і зареєструватися, як донор плазми — за ПІБ! РНОКПП! ТЕЛ! ОДРАЗУ ПРИЙШЛА СМС від мономобанку! отримай грошову винагороду на карту моно! При тому, що в анкету не було вказано монобанку! Ось так зливає Біофарма дані! Як тільки ваш номеру попадає до них в базу! одразу отримаєте спам смс! це як називається? куди дивиться регулятор!!!
8 квітня 2026, 12:42
Нам дуже прикро, що у вас склалася така думка
У нас з Biopharma є спільний проєкт
При здачі крові заповнюється анкета. В ній ви вказуєте ваш номер телефону і також погоджуєтесь на відправку рекламних комунікацій. Якщо ви повідомляєте, що бажаєте отримати виплату на банківську картку, то ми надсилаємо повідомлення з посиланням, де достатньо вказати номер картки будь-якого банку, на який буде проведено виплату
ValeriaYa 4 квітня 2026, 2:03
Прекрасный оператор 11681 Егор совершенно замечательно общается, и отлично знает свое дело.
Помог мне исправить сбой в моём приложении вашего банка. Благодарю!
4 квітня 2026, 12:33
Нам дуже приємно☺️
Дякуємо❤️
Аллен Волков 3 квітня 2026, 2:45
Я є військовослужбовцем, після тяжкого поранення прооперували, але потрібне додаткове лікування, яке не оплачується державою. На даний момент є кілька депозитів у банку, термінових, написав у службу підтримки з метою передчасного зняття депозиту, нехай зі списанням відсотків, надав усі виписки з лікарні щонайменше 10 сторінок. Знаю що у разі власної хвороби чи хвороби родича можливе передчасне зняття депозиту, але банк уже третій день відмовляє у різних формах, кажуть що «на розгляді», потім відмовили зовсім, і ще через день розмов «взяли на повторний розгляд», затягують як можуть. Довелося взяти кредит в іншому банку для покриття витрат на лікування. Що ж, закінчиться термін дії депозитів у монобанку, знімаю їх та закриваю рахунок. Монобанк не дотримується власних правил
monobankua 3 квітня 2026, 15:03
Дякуємо вам за службу 💛 і щиро бажаємо якнайшвидшого відновлення.

Перепрошуємо, що процес розірвання депозиту займає більше часу, ніж ви очікували.
Вже перевіряємо всю комунікацію та детально розбираємося у вашому випадку. Колеги зв’яжуться з вами з результатом.
Олександр Галелюк 2 квітня 2026, 14:38
Дуже дякую Антону (табельний номер 11439) за швидку допомогу з вирішенням ситуації можливого втручання шахраїв. Проблема була вирішена за лічені хвилини, без затримок, дякуючи хорошій обізнаності спеціаліста.
monobankua 2 квітня 2026, 22:02
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас! :)
snu41611797 2 квітня 2026, 11:15
Отримала пораду від знайомого що в мого кращі умови, на мій погляд моно був останнім банком в якому я б захотіла відкрити рахунок, що й зʼясувалося і підтвердилось з годом також і у особи яка користувалась,
Кратко — не пишуть скільки будуть списувати кошти з кредитної карти — не відкривайте кредитку і не беріть жодної копійки у моно, їх чорні карти не приймає термінал щоб покласти кошти, таким чином я за декілька днів по обмеженому ліміту не встигла покласти кошти і моно нарахував відсотки яких я навіть і близько не бачила в додатку як завжди інформують інші банки своїх клієнтів.
В результаті за те що не вистачило маленької суми до повного закриття суми — моно нарахували на всю сумму відсотки ДВА РАЗИ! Мотивуючи це тим що ще пʼять днів було в березні, а те що проблеми з картами чорними — навіть не почули, доказують своє.

У підсумку — з картами моно отримаєте «темну конячку» не будете бачити суми які вони хочуть списати і спишуть для того щоб потім закривати фінансові дири інших за рахунок порядних клієнтів маючи проблеми з функціоналом власних карток на терміналах- за це теж заплатите Ви.

У знайомого списали кошти без попередження за листопад у грудні! Виправдовувались, а на ділі просто банк тоне.

Нікому не раджу цей нечесний банк.
monobankua 2 квітня 2026, 14:27
Шкода, що у вас склалось таке враження 🙌

По кредитній картці діє пільговий період: потрібно внести суму боргу на кінець попереднього місяця до кінця наступного, щоб уникнути нарахування відсотків.
Інформацію про суму до сплати та нарахування відсотків завжди можна перевірити в застосунку за кнопкою над балансом.

Щоб детальніше розібрати саме вашу ситуацію, напишемо вам в особисті повідомлення.
7 квітня 2026, 17:07
Відгук не зарахований (на 07.04.2026).

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝