Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Іван Кравченко 3 червня 2026, 10:04
Отримав дуже негативний досвід вперше за роки користування цим банком.
06.04.2026 оформив розстрочку, яку досткроково закрив вже 30.04.2026, в травні виявив, що в УБКІ ця розстрочка світиться, як відкритий кредит.
В підтримці монобанку сказали, що інформація в УБКІ оновиться через 33 дні, що дивно, бо відповідно до ст. 9 ЗУ «Про організацію формування та обігу кредитних історій» — «Стосовно кредитних правочинів, на які поширюється дія Закону України „Про споживче кредитування“, Користувач передає інформацію до Бюро не пізніше двох робочих днів з дня укладення кредитного правочину або зміни інформації про суб'єкта кредитної історії, визначеної пунктами 1 і 2 частини першої статті 7 цього Закону.»
На мої прохання прискорити цей процес мені відповіли, що це неможливо саме технічно.
На 33ій день я звернувся до банку, бо інформація в УБКІ так і не оновилась, на що мені відповіли, що ще 3 дні потрібно зачекати.
Через 3 дні мені скажуть ще 333 дні зачекати?
На мої прохання прискорити процес банк не реагує.
Дуже сумно, що одна така ситуація похитнула довіру до банку.
Більше жодних розстрочок в них не відкриватиму.
Скріни переписок з техпідтримкою, номера договорів і тд можу надати
monobankua 3 червня 2026, 19:35
Вибачте, будь ласка, за негативний досвід😔
Дійсно, в УБКІ статус оновлюється не миттєво, він має змінитись на «закритий» через 33 дні.
Наразі питання в роботі, потребуємо більше часу та розбираємось.

Також додатково передали на прискорення вирішення, очікуйте зворотний зв'язок🙏🏻
Анна Рева 3 червня 2026, 1:12
Зливає інфу користувачів і жме плечима. Злочинна схема де навіть в двері не постукаєш. Немає жодного попереджувального захисту, немає страхування від шахрайства, лише тг)) Ідеальна стуктура де всі занепокоєні, а винним лишаєшся ти сам. Нікому і ніколи не раджу звʼязуватися з цим банком. Бажаю найшвидшого зникнення.
monobankua 3 червня 2026, 13:31
Шкодуємо, що викликали у вас негативні емоції😔

На жаль, зараз шахраї стали активнішими: можуть писати з фейкових акаунтів, дзвонити нібито від банку або надсилати підроблені посилання.
Нагадуємо: наші співробітники ніколи не питають ПІН, CVV, пароль із SMS чи термін дії картки, не просять переказувати кошти на «безпечні рахунки».

Ми зацікавлені у захисті своїх клієнтів від шахрайських дій, тому кожного дня вдосконалюємо наші процеси та робимо все можливе для боротьби з такими схемами, а також співпрацюємо з правоохоронними органами🙏

Додатково відписали вам тут в особисті повідомлення для перевірки.
TatyanaKhutor 2 червня 2026, 21:22
Вдячна оператору Валерію за професійне вирішення мого питання!

Завдяки таким фахівцям хочеться користуватися послугами вашого банку
monobankua 3 червня 2026, 13:12
Дякуємо за теплі слова, нам дуже приємно❤️
Додатково відписали вам тут в особисті повідомлення, перегляньте, будь ласка🙏
Olha117 1 червня 2026, 17:50
Сьогодні я отримала перерахунок % за використання кредиту, внесла кошти буквально на 10 хвилин пізніше і кошти повернули назад та перерахували дуже швидко. Хочу виділити Владислава який вказав що саме потрібно зробити та відповів на всі питання, а також Катерині яка швидко передала моє прохання колегам
monobankua 2 червня 2026, 11:12
Дякуємо за відгук!
Раді, що залишили приємні враження 😊
liaaam 1 червня 2026, 15:01
Банк скотився до рівня бюрократіі більше, ніж у Європі. Мені так сильно Eurobank не компостував мізки, як це робить ваша шарашка.

На скарги — нуль реакції. Все ще перевірки. Я не буду чекати відмови, сам закрию. Просто все дістало.

Такий підхід призводить лише до ще більшого переходу в тінь. І не тому, що мені є що ховати, а тому що мене не є** постійно проходити кола пекла з бюрократією.

Для того, щоб не було відмазок у банку чи сумнівів у тих, хто це читатиме: я успішно підтвердив операціі двічі, третя перевірка це вже занадто.
monobankua 1 червня 2026, 18:43
Нам прикро, що спілкування з нами вас засмутило. Вибачте за ці незручності 😔

Перевірку банки проводять лише у виняткових випадках для виконання вимог законодавства.

Дбаємо, щоб усе пройшло максимально швидко. Додатково написали вам в особисті 🙏
Віталій Вакарчук 1 червня 2026, 14:36
Потрібно було отримати виписку з рахунку для візового центру. Написав в тех.підтримку і протягом пару хвилин надіслали виписку. Так ще і англійською мовою, що взагалі ідеально, бо не потрібно нести в бюро перекладів. Дякую, Антону, табельний номер — 11439
monobankua 1 червня 2026, 15:49
Дякуємо за відгук 🙏
Це нас дуже мотивує
Anon Ano 1 червня 2026, 11:13
Люди не пользуйтесь терминалами монобанк, деньги могут зачислятся по 5 дней, всё что гооворит оператор, что ожидайте зачисление, что ситуация не решаема и только ждать, а ждать можно по 5 дней минимум, так еще и комисию бешеную берут!!! не советую!!! суть я разьяснил
monobankua 1 червня 2026, 15:25
Шкода, що засмутили.

Поповнення через наш термінал самообслуговування зараховується на картку майже миттєво. А комісія може стягуватися при поповненні карток інших банків.

Залишили вам повідомлення в особистих, щоб розібратися 🙏
nastasiazubanic 1 червня 2026, 2:14
Дякую Анні за допомогу. Дуже швидко допомогла у вирішенні проблеми і дякую монобанк за те що завжди поруч.
monobankua 1 червня 2026, 13:50
Дякуємо за відгук 😊
Нам дуже приємно 🙌
Inna M 31 травня 2026, 22:18
Перший раз у житті бачу таких людей і таких консультантів. Коли б не зверталася у які важкі хвилини і з важкими питаннями. Не знаю як зробити те че інше, як вирішити. І коли не має нікого хто б у ці складні хвилини допоміг! То завжди є Вони так, то є Усі Консультанти з Монобанку. Ввічливість. Одразу відповідь, натуральні люди які відчувають вас усім серцем і готові допомогти. Насправді буває так, думає не розумієш, не можеш і тут вони:" Заажди на порятунку!!! Чесно сьогодні розмовляла з панем Дмитром. Не бачу його, але чесно напевне би обняла і дякувала і так кожному із них!!! Чесно, вони завжди їдуть на зустріч і на допомогу!!! Завжди!!! І навіть мої колеги та коліжанки усі в захваті, що не відвертаються від тебе, не відсилають тебе подальше до штучного інтелекту, а наші, любимі натуральні люди!!! Monobank то дійсно і має бути самий найкращий банк України! Процвітання вам усім!!! Усіх обіймаємо!!! Все буде добре і настане мир!!! Любимо вас!!!
monobankua 1 червня 2026, 13:43
Дякуємо, що поділились досвідом.
Цінуємо це ❤️
Мінфін
Відповідь адміністратора
4 червня 2026, 19:38
Відгук не зарахований (на 04.06.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Galdramathurinn 31 травня 2026, 17:34
Щиро вдячний оператору 11681, Єгору, за допомогу з питаннями. Все було оперативно і, загалом, чудово.
monobankua 31 травня 2026, 18:35
Дуже приємно ☺️
Дякую, що поділились 🫶🏻
OlenaHel 30 травня 2026, 21:47
Мій брат, Кацімон Роман Сергійович, є військовослужбовцем ЗСУ з 28.07.2025 року. Наразі він має офіційний статус зниклого безвісти за особливих обставин під час виконання бойового завдання.
14.09.2025 року (коли брат уже понад місяць безперервно перебував на військовій службі) на його ім'я в АТ «УНІВЕРСАЛ БАНК» (monobank) було відкрито картку з кредитним лімітом 2 500.00 грн. Договір № 26207360294837.
Станом на травень 2026 року банк вимагає повернути за цією карткою 18 653.50 грн! Понад 16 000 грн — це незаконно нараховані банком відсотки, комісії та штрафи за період його служби.
На мою офіційну заяву-заперечення та надані документи про службу брата банк надіслав шаблонну відписку про те, що «суму боргу зафіксовано коректно», а документи не нададуть через «банківську таємницю». Банк повністю ігнорує імперативну норму ч. 15 ст. 14 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», яка категорично забороняє нарахування відсотків та штрафів військовим.
Офіційну скаргу до Національного банку України (НБУ) разом із копією безпідставної відмови банку та витягом з УБКІ вже відправлено, перевірка регулятора буде запущена.
Вимагаю від керівництва monobank негайно втрутитися в ситуацію, припинити свавілля щодо родини захисника України, провести повний перерахунок заборгованості, повністю списати незаконні 16 153.50 грн відсотків та оновити дані в УБКІ, залишивши до сплати виключно фактично використане тіло кредиту в межах ліміту!
monobankua 31 травня 2026, 15:35
Ми вдячні вашому братові за захист нашої країни та щиро співчуваємо.

Банк діє в рамках законодавства та має дотримуватись банківської таємниці.

За вашим запитом буде надана офіційна відповідь, просимо очікувати на зворотний зв'язок.
Yevgenant 28 травня 2026, 18:10
Добрый день. Хочу выразить благодарность оператору горячей линии Марине (код 12334) и сотруднику службы заботы Владиславу за отзывчивость, профессионализм, внимание к клиенту и быстрое решение вопроса. Всего им самого доброго, мира, здоровья, всех благ. Если возможно, найдите возможность поощрить их материально за отменную работу🙂. Функционал приложения и условия обслуживания карт и счетов очень благоприятны.
monobankua 28 травня 2026, 18:42
Щиро дякую за такі слова!
Працюємо для вас ❤️
Проблема вирішена
Ndrei 27 травня 2026, 14:45
Користувався Монобанком з 2019 до 2024 року без проблем. Я ніколи не брав кредити, не ставив депозити, не проводив P2P. Практично не використовував Монобанк. Тому коли термін дії картки закінчився у вересні 2024 я закрив свій рахунок у Монобанку так як він мені став не потрібен.
А зараз виникла необхідність отримувати грошове забезпечення у військовій частині. Вирішив відкрити знову рахунок. В анкеті заповнив про себе відомрсті. І мені було відмовлено в обслуговуванні.
Причина: ми проаналізували з різних джерел що ви відноситеся до ризикованої категорії громадян, тому без вказання причини ми відмовляємо Вам у обслуговуванні у нас.

А нічого що я зараз на Передку на підвалах здоров’я своє відлаю??? Свині ви зажерливі, а не банк! Тепер якщо я служу в ЗСУ то зі мною навіть діла банк не хоче мати 😡
monobankua 28 травня 2026, 15:41
Дякуємо вам за службу 💛

Ми стараємось розглядати кожен випадок індивідуально, та рішення щодо обслуговування приймається на основі багатьох факторів та перевірок.

Зараз статус переглянули, тож рекомендуємо спробувати пройти реєстрацію повторно 🙂
Тттт Ттт 26 травня 2026, 22:37
Требовали отчет о поступлении средств на покупку такой элементарной мелочи как женская обувь, персонал моно банка низко квалифицированный и обращается к своим клиентам по кличкам! Позорный банк! Унижающий и оскорбляющий клиентов. Клиентоориентированности ноль!
monobankua 27 травня 2026, 13:57
Нам прикро, що спілкування з нами вас засмутило. Вибачте за ці незручності 😔

Перевірку надходжень банки проводять лише у виняткових випадках, щоб виконувати вимоги законодавства.

Хочемо уточнити деталі, тому залишили вам повідомлення в особистих 🙏
Мінфін
Відповідь адміністратора
30 травня 2026, 8:47
Відгук не зарахований (на 30.05.2026).
Скляров Даниил 26 травня 2026, 17:30
Оператор Кирило, таб номер 8609 оперативно вирішив мою проблему з замовленням платинової картки моно. Дякую, що навіть не преміальні менеджера якісно та швидко вирішують питання
monobankua 26 травня 2026, 19:11
Дякуємо за ваш відгук, нам дуже приємно❤️
Pacholli 26 травня 2026, 12:58
Наразі категорично, не рекомендую відкривати рахунки для юридичних осіб (ТОВ) у Monobank, якщо ваша діяльність пов’язана з ЗЕД.

Вже досить давно присутня суто технічна проблема, без рішення на стороні Моно.
Саме ця технічна «недієздатність» призвела до відмови у наданні критичності ТОВ.

1. Спотворення даних у виписці:
При надходженні валюти від іноземного контрагента, веб-інтерфейс Monobank у валютній виписці відображає операцію так, наче ТОВ перерахувало кошти саме собі. Справжнього відправника у фінальній виписці не видно.

2. Приховування розподільчого рахунку:
Банк повністю заблокував відображення транзакцій через розподільчий рахунок (рахунок 2603), ви не зможете побачити хто насправді вам перерахував кошти.

3. Відсутність доступу до SWIFT-документів: У веб-інтерфейсі для ЮО відсутня технічна можливість самостійно вивантажити повноцінну SWIFT-інструкцію, де вказано реального іноземного відправника коштів, а підтримка не дає жодної гарантії що це можливо взагалі.

4. Слабка служба підтримки Monobank для бізнесу дослівно:
«Передали запит на формування виписки, при можливості формування надамо вам на вашу підв'язану пошту протягом доби, але відсутня можливість на даному етапі щось гарантувати»
monobankua 28 травня 2026, 17:53
Дякуємо, що детально описали ситуацію та поділилися своїми зауваженнями 🙂

При формуванні деяких довідок можуть бути певні технічні нюанси у веб-версії. Але за запитом ми можемо сформувати потрібний документ або виписку з необхідними даними.

Також перевіримо спілкування з підтримкою та консультацію. Колеги напишуть вам після перевірки 🙏
111boss111 26 травня 2026, 11:15
Примеры ужасов: я заблокировал свою карту временно, когда решил разблокировать, оказалось, что не могу её разблокировать, ибо банк тоже своей блокировки добавил. Я написал в поддержку, поддержка спросила, не давал ли я свою карту кому-то, я сказал, что давал своей родственнице, так поддержка Монобанка безвозвратно заблокировала мою карту без моего разрешения, пришлось карту перевыпускать, хотя я поддержку об этом не просил, на моей карте находятся мои деньги, я сам несу за них ответственность.

Ещё один кошмар от поддержки Монобанка: мне в приложение пришло уведомление о том, что я могу на своей кредитке, точно уже не помню, но больше чем 100 000 гривен льготного лимита активировать, я их активировал, затем обратился в поддержку, чтоб узнать условия в течении скольких дней их надо погашать. Поддержка ответив на вопрос, тут же отменила мой кредитный лимит.

ВЫВОД: НЕ В КОЕМ СЛУЧАЕ НЕ СВЯЗЫВАЙТЕСЬ С ПОДДЕРЖКОЙ МОНОБАНКА, ПЫТАЙТЕСЬ РЕШИТЬ ПРОБЛЕМУ БЕЗ НЕЁ, А ЕСЛИ УЖЕ ПРИШЛОСЬ СВЯЗАТЬСЯ С ПОДДЕРЖКОЙ МОНОБАНКА, ТО ЗАРАНЕЕ ПОДУМАЙТЕ, ЧТО ИМ В ЧАТЕ ПИСАТЬ.
monobankua 26 травня 2026, 16:56
Нам прикро, що спілкування з нами вас засмутило. Вибачте за ці незручності 😔

Ми перевіримо дії колег та відпишемо вам 🙏
snu19653117 25 травня 2026, 10:21
При зверненні у додатку Watcap 25.05.2026р.десь о 8 ранку по питанню в вести у додаток пластикову карту але проблема в том шо загубив кробку упаковку з QR кодом через який додаєця карта, працівник втслухавши иою проблему та задвши де кілька питань, просто написала де кілька коректировок та скинула силкина заведенч карти та інструкцію по перевірці картив додатку з повернненям компинсаціі, я дійсно получів професійну допомогу спеціаліста та все зробив з цими підсказками.Щире Дякую за таку тай щедистанційну допомогу, я чесно кажучі був прємно здивований як так бистро та професійно мені допомогли, а не так як в Ощад банку три неділі вибігав у віділенядля заміни фін номера та оформлкння заяви на видачу 2 не оподаткрванних мінімумах, таке враження що вони не розуміють де працюють яка на ніх відповідалбність перед народом цеї Держави, то якщо коротко то в центральніх офісах сидять не кваліфіковані лидацюги у якіх відсутня совість у допомозі людям та розуміння що відбуваєця в цій страні, том у хочу ще раз по Дякувати спіциалістам Моно бпнку за людсье відношення та професійну допомогу, а відбувайлам у Держфінустанові хочу сказать якщо не знаєте своїх обовьязків то хоть совість майте і повагу до своїх же земляків, нам і так мало залишилось, а ви щей над нами здіваєтесь, приміром я мол.сержант ст бойовий медик роти Бойчук Олександир Миколайовичь три неділі вибігав у смт Нароличі у від Ощад банку, там у працівників є і розуміння і совіст івони помогли, дійсно помогли, оператор дівчена вона чудь не плакала але не відхристилась, а довела до кінця справу, хоть на це зверніть увагу., тому і вирішив переходить в Моно банк до спец і людей, а гроші які я білше року добивався і шукав людей щоб помогли, так ви їх арештували це виплата за пораненя яка добиваоась більше року, ви хоть очи розуйте як війсково службове може з двух частин, А 4745 і А 7049 получать грошове заб зароб плату ви ще носка одного заберіть, а специ з Виконаічої обмежили в користуванні вогнепальної зброї, і питання розум є, отож, то хоть з клег Моно банку биріть приклад і я такий не один, багато діючих війскових хотять вам за допомогу (уклін до землі зробить).Дякувати Богу що хоть в Моно банкі люди совісніі є та вивчились і допомогають, Дякую Вам
monobankua 25 травня 2026, 12:35
Від усієї команди дякуємо вам за захист 🙏

Вдячні за теплі слова ✨
Volodymyr Khaniukov 24 травня 2026, 22:43
Було втрачено дитячу пластикову картку. При підключенні в додатку нового пластику вибивало помилку. Незважаючи на пізній час (22:30) оператор Олександр проникся проблемою і все допоміг налаштувати. Вкотре взахваті від сервісу Монобанк
monobankua 25 травня 2026, 12:25
Дякуємо за відгук ❤️
Нам дуже приємно 🙌
Svitlana Lisovets 24 травня 2026, 20:56
Була спроба шахрайства, але через чат с моно банком всё вирішила за кілька хвилин, дуже вдячна
monobankua 25 травня 2026, 11:59
Вдячні вам за пильність і відгук ❤️
На жаль, шахраї зараз стали активнішими: можуть писати з фейкових акаунтів, телефонувати нібито від банку чи надсилати підроблені посилання.

Нагадуємо: ми ніколи не телефонуємо і не запитуємо ПІН-код, CVV, пароль із смс та не просимо переказувати кошти на «безпечні рахунки».

Зі свого боку робимо все можливе, щоб боротися з такими схемами 💪

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝