Мінфін - Курси валют України

Встановити
MarinaVerigina
Марина Веригина АгроКомБанк
Зареєстрований:
5 березня 2013

Останній раз був на сайті:
11 жовтня 2023 о 21:49
Марина Веригина — АгроКомБанк
маркетолог АгроКомБанк
5 березня 2013, 14:30

ПАТ «АгроКомБанк» достроково погасив кредит рефінансування НБУ

В рамках державної програми підтримки банківського сектора України, «АгроКомБанк» залучив кошти НБУ на суму 40 млн.грн. в травні-липні 2009 року. 5 лютого 2013 року, на місяць раніше встановленого терміну, банк повністю закрив усі свої зобов’язання перед Національним Банком України.

«Акціонери та керівництво ПАТ «АгроКомБанк» висловлюють свою вдячність НБУ за своєчасно надану допомогу, завдяки чому наш банк стійко пережив період фінансової кризи та краху багатьох українських банків, – повідомляє Сергій Соколовський, Заступник Голови Правління «АгроКомБанк». – В умовах нинішньої економічної ситуації дострокове та повне погашення державного кредиту говорить про надійність та платоспроможність ПАТ «АгроКомБанк».»

Нагадаємо, що «АгроКомБанк» існує з 1993 року. За 20 років своєї діяльності банк зумів  завоювати довіру зі сторони своїх постійних клієнтів та досягти  фінансової стабільності. На сьогоднішній день «АгроКомБанк» продовжує набирати обертів, тим паче що повне погашення кредиту рефінансування повністю цьому сприяє: автоматично знято обмеження НБУ на здійснення кредитних операцій та операцій з цінними  паперами. Більш того, 13 лютого 2013 року Національне рейтингове агентство «Рюрік» підтвердило ПАТ «АгроКомБанк» довгостроковий кредитний рейтинг позичальника на рівні uaBBB інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний» та рейтинг надійності вкладів на рівні r4+. Таким чином, відтепер «АгроКомБанк» можна сміливо назвати невеликим, проте  досить стабільним і універсальним банком, що надає повний спектр банківських послуг фізичним та юридичним особам.

Переглядів: 694, сегодня — 1
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися