Мінфін - Курси валют України

Встановити
gsv
gsv
Зареєстрований:
1 жовтня 2009

Останній раз був на сайті:
10 липня 2024 о 19:47
Підписчики (49):
KozakUkraine
Kозак UA
43 року, Львів
Boyko23
Boyko23
44 року, Калуш
5242377
5242377
Gallic
2020 GL
24 року
Amalea
Amalea
Wladwest
Wladwest
Natycia
Natycia
AlexCliff
AlexCliff
mafiozi
mafiozi
94 року
Kozak1
Козак UA
43 року, Червоноград
Ramo
Ramo
Merchant
Merchant
всі підписчики
gsv
14 квітня 2023, 17:46

Любов ЗЕ до московського патріархату. (всі посилання в обговореннях)

За чотири роки свого президентства Зе жодного разу не привітало український народ з отриманням томасу і фактично відновленням ВЛАСНОЇ української церкви.

Тому я задався питанням стосовно причин такої зневаги до українців.

Навожу окремі факти, які допоможуть розібратись в цьому питанні

1. Актор, шоумен і телеведучий Володимир Зеленський похрестив молодшого сина Кирила. Зробив це в розсаднику московького патріархату – Іллінській церкві на Подолі… Цікаво, що інформацію про це розповсюдив сайт, який не мав української версії Це був 2013 рік.

Запитаєте чому розсадник? Тому що змагається з Пашей Мерседесом

2. Але його хрещена Олена кравець розкрила деталі хрещення. «Ми хрестили дочку Володимира та Олени. І тут з'ясувалося, батюшка нас запитує: „Всі хрещені?“. Олена каже: „Ні“. Він каже: „Як ні? Давайте і вас похрестимо“. „Ну давайте. А хто буде хрещеною?

Виділив, оскільки тільки Олена Зеленська зізналась, що вона не хрещена!!! Мабуть всі подумали, що ЗЕ хрещене, тому він пропустив обряд хрещення.

Але пройшло 10 років і Онуфрій раптом пригадав “У цій обителі я молився і просив Бога, щоб Господь відкрив мені, хто стане новим президентом. Мені Господь відкрив, що буде президентом Володимир Зеленський. Я зателефонував його другу Михайлу — це ще не було виборів — і кажу: „Можеш його привітати. Володимир буде президентом“. Потім Михайло сказав мені: „Володимир сказав у радості: “Якщо мене оберуть, я навіть похрещуся». Я всім це розповів. Всі брати монастиря, прихожани, всі молилися, щоб Володимир Зеленський став президентом", — сказав священник УПЦ МП, додавши, за Зеленського молилися, «щоб він нашу Лавру не ображав».

Так виходить воно брехало навіть в церкві коли хрестило дитину в 2013 році?

3. Ненависть і цинізм до українського народу того хто перетворив Адміністрацію Президента України в офіс «95 кварталу» просто зашкалює. Воно назвало «томос» «термосом».

Подібно до того, як на окупованих територіях знищують українську церкву, так само воно чітко виконує вказівки кремля по знищенню ПЦУ. За П'ЯТЬ воно ЖОДНОГО разу не привітало український народ 6 січня з отриманням томосу.

Переглядів: 458, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі - 2

+
+90
gsv
gsv
14 квітня 2023, 17:49
#
1. Похрестив молодшого сина Кирила. Зробив це в розсаднику московького патріархату — Іллінській церкві на Подолі… Цікаво, що інформацію про це розповсюдив сайт, який не мав української версії Це був 2013 рік. https://www.starhit.ru/novosti/vladimir-zelenskiy-krestil-syina-v-drevnem-hrame/
Запитаєте чому розсадник? Тому що змагається з Пашей Мерседесом https://www.slidstvo.info/news/rodyna-nastoyatelya-illinskogo-hramu-rpts-v-ukrayini-volodiye-lyuksovym-avtoparkom-ta-koshtovnoyu-neruhomistyu/
2. Давайте і вас похрестимо". «Ну давайте. А хто буде хрещеною? https://ukr.media/culture/403098/
«Якщо мене оберуть, я навіть похрещуся». https://www.unian.ua/society/meni-bog-vidkriv-pip-upc-mp-zayaviv-shcho-naprorochiv-zelenskomu-prezidentstvo-video-12180222.html
+
0
gsv
gsv
7 січня 2024, 19:55
#
Воно назвало «томос» «термосом». https://youtu.be/GChiYtd3GMM
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися