Мінфін - Курси валют України

Встановити
CCLOAN
Зареєстрований:
21 квітня 2020

Останній раз був на сайті:
14 березня 2023 о 01:57
Підписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
20 липня 2020, 10:33

Як перевіряють дані під час отримання позики? 

Розвиток технологій і впровадження інновацій фінансовими компаніями сприяє появі нових форм контактів з представниками банків і нових методів надання позик, відкриття банківських рахунків та кредитних карт. Тепер майже все можна придбати онлайн. Та як це зробити безпечно?

Верифікація карти — що це і для чого?
Коли ви подаєте заявку на онлайн-продукт від банку або фінансової компанії в Інтернеті, банк або кредитна компанія повинні визначити, чи не є ви шахраєм, який видає себе за когось іншого. Адже трапляються випадки, коли під час втрати документів хтось перехоплює дані та намагається їх використати незаконним шляхом.


Тому для отримання кредиту онлайн у фінансовій установі, обов'язково потрібно надати підтвердження, що карта належить особі, яка звертається за позикою. Таке підтвердження використовується для ідентифікації особи, яка подає заявку на отримання позики або іншої послуги через Інтернет. Частіше за все для підтвердження особи застосовується метод верифікації банківської картки.

Як все відбувається?
Під час проходження верифікації банківської карти, здійснюється блокування суми до 5 грн максимум. На телефонний номер, який прив’язаний до банківської карти клієнт отримуєте код підтвердження операції. Якщо не прийшло смс, необхідно звернутися до банку для уточнення коду. Цей вид переказу здійснюється один раз.



Метою переказу коштів є запобігання шахрайства на ім’я сторонньої особи. Під час подачі онлайн-заявки використання шахраями чиїхось даних не є складною справою, тому перевірка особи є чудовою гарантією для кредитора. Варто додати, що використання особистих даних для заподіяння матеріальної шкоди — це злочин, за який передбачено позбавлення волі на довгий термін!

Важливі моменти під час верифікації карти
Враховуйте, що для здійснення верифікації у вас повинен бути доступний залишок грошових коштів. Якщо на рахунку буде менше необхідної суми, банківська організація відмовить у проведенні операції, і фінансова установа не зможе верифікувати вашу карту. Для проведення успішної верифікації подбайте про необхідну суму.



Отримання швидкої позики, кредиту або іншого грошового продукту онлайн практично неможливо без попередньої перевірки-верифікації. Це цілком нормальний процес, який перевіряє клієнта і захищає його від шахрайських дій з боку третіх осіб.

Завдяки онлайн реєстрації клієнту не потрібно особисто відвідувати відділення компанії. Весь процес кредитування здійснюється в режимі онлайн, однак для цього потрібно впевнитися у безпеці операцій.

Переглядів: 668, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися