Мінфін - Курси валют України

Встановити
AntonTaranenko
Антон Тараненко Секрети вдалих інвестицій
Зарегистрирован:
7 листопада 2023

Последний раз был на сайте:
14 грудня 2023 о 21:14
Подписчики (1):
Viktor002
Viktor002
Антон Тараненко — Секрети вдалих інвестицій
CEO міжнародної девелоперської компанії Anta Group
23 листопада 2023, 18:08

Країни, які приваблюють інвесторів своєю нерухомістю

​​Перш ніж придбати нерухомість за кордоном інвестору потрібно проаналізувати політичну та економічну ситуацію в країні. Якщо інвестувати з метою отримання доходу від перепродажу чи здачі в оренду, важливо проаналізувати етапи та темпи розвитку інфраструктурних об’єктів, наявність якісного транспортного сполучення, врахувати туристичний потік та сезонність.

Щодо країни, які приваблюють інвесторів, то на мою думку, перше місце посідає Туреччина. Тут сформовані та зрозумілі правила гри для всіх учасників ринку. До того ж Туреччина очолює рейтинг серед держав з високим темпом річного зростання вартості житла та входить у п’ятірку найбільш відвідуваних країн світу. До речі, за нашими прогнозами у Туреччині найближчим часом значно збільшиться туристичний потік з країн Європи та з розвинутих країн арабського світу. Це означає, що інвестиційна привабливість Туреччини буде значно зміцнюватись.

Детально проаналізувавши всі критерії вдалих інвестицій компанія AntaGroup допомагає інвесторам зберегти свій час та отримати високий пасивний дохід. Ми реалізуємо проєкти у Туреччині в найперспективніших районах міста Анталії, де інвестор має можливість придбати нерухомість для подальшої здачі в оренду чи перепродажу у влучний момент, коли вартість на житло значно зросте:

— HASAN BEY RESIDENCE – комплекс бізнес-класу;

— HMG GOLD RESIDENCE – комплекс комфорт-класу;

— HMG RESIDENCE – комплекс комфорт-класу.

Наступний ринок нерухомості у який ми віримо з командою, і де ми вже є девелоперами – це Індонезія, острів Балі. Місце максимально космополітичне, мультикультурне, багатогранне та популяризоване. Ці фактори надають найсприятливіші умови для отримання доходу від інвестицій, і саме тут спостерігається стабільне зростання іноземних інвестицій з кожним роком.

Команда Anta Group обрала найкраще місце на Балі, в популярному туристичному районі Чангу, за 7 хвилин від Індійського океану та створює тут вигідний інвестиційний проєкт – готельний комплекс категорії 5-зірок з унікальною інфраструктурою ANTA Residence Canggu.

Звісно, країни Європи є дуже привабливими для інвестування у нерухомість, завдяки різноманітним можливостям, сильній економіці та багатій культурній історії.

  • Португалія – прекрасні узбережжя, гостинні місцеві жителі, чудовий клімат. Ціни на нерухомість, особливо у внутрішніх районах Португалії дуже прийнятні, в порівнянні з іншими західноєвропейськими країнами. Що стосується купівлі нерухомості в Португалії, для іноземців немає жодних обмежень.

  • Греція – ринок нерухомості в Греції є одним з найбільших привабливих для покупки нерухомості, адже тут діє програма «Золота віза». Іноземці, які інвестують мінімум 250 000 євро в закордонну нерухомість у Греції, можуть отримати дозвіл на проживання в країні.

  • Іспанія – яскрава культура, виняткова кухня та ціла низка приголомшливих місць для придбання іноземної нерухомості роблять Іспанію фаворитом серед іноземних покупців. В Іспанії також є своя програма «Золота віза».

Інвестиція в закордонну нерухомість – приваблива пропозиція для тих, хто мріє про додатковий заробіток, а також шукає можливість отримати дозвіл на постійне проживання чи громадянство в іншій країні.

Багато цікавого про інвестиції ви знайдете на моїх ресурсах:

Telegramm канал: https://t.me/InvestManAT

Instagram https://www.instagram.com/anton_taranenko/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg%3D%3D

Facebook https://www.facebook.com/anton.taranenko.5

Просмотров: 366, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися