Мінфін - Курси валют України

Встановити
AntonTaranenko
Антон Тараненко Секрети вдалих інвестицій
Зареєстрований:
7 листопада 2023

Останній раз був на сайті:
14 грудня 2023 о 21:14
Підписчики (1):
Viktor002
Viktor002
Антон Тараненко — Секрети вдалих інвестицій
CEO міжнародної девелоперської компанії Anta Group
21 листопада 2023, 18:05

Топ-5 переваг інвестицій у нерухомість: як забезпечити стабільний дохід

Інвестиції у нерухомість вважаються одним із найбезпечніших та надійних способів збереження та примноження капіталу. Це один з найпопулярніших варіантів грошових вкладень, який може приносити стабільний дохід та забезпечувати зростання вартості інвестицій. У порівнянні з іншими активами, такими як акції, ринок нерухомості зазвичай має високу стабільність та допомагає зберегти капітал. Адже, нерухомість рідко втрачає свою вартість настільки різко, як це може статися з акціями на фондовому ринку. Також нерухомість може генерувати постійний потік доходів у вигляді орендної плати або прибутку від продажу. У разі зростання вартості нерухомості, її власник отримує прибуток, який часто перевищує рівень інфляції. Інвестиції у нерухомість дозволяють диверсифікувати інвестиційний портфель, розподілити ризики та максимізувати прибуток шляхом розміщення капіталу в різних активах.

Топ-5 переваг інвестицій у нерухомість:

1. Стабільний дохід: Інвестиції в нерухомість можуть принести стабільний потік доходу у вигляді орендних платежів. Високу дохідність забезпечує нерухомість розташована в місцях з високим попитом на орендні об'єкти — у центрі міста та біля туристичних локацій. Найвигідніший варіант — це купити помешкання на стадії будівництва чи готову оселю та здавати об’єкт у довгострокову чи короткострокову оренду. Квартири, кімнати або власний номер в готелі можна здавати в оренду подобово або навіть погодинно.

Менеджери компанії Anta Group підрахували, якщо здавати в оренду власний готельний номер ANTA Residence Canggu на острові Балі, вартістю 135 000$, вкладення повернуться за 5-6 років. Якщо придбати апартаменти у комплексах бізнес-класу HASAN BEY RESIDENCE, HMG GOLD RESIDENCE в Анталії, розрахункова окупність при подобовій здачі в оренду буде 9,8% річних.

2. Зростання вартості нерухомості: Нерухомість, особливо в привабливих регіонах, може зростати в ціні з часом. Також, якщо попит на нерухомість переважає пропозицію, це може призвести до зростання цін. У цьому випадку інвестиції у нерухомість можуть забезпечити вигідне капіталовкладення та стати джерелом прибутку при продажу нерухомості в майбутньому.

3. Захист від інфляції: Інвестиції у нерухомість можуть бути ефективним захистом від інфляції. У випадку збільшення цін на товари та послуги, орендні платежі також можуть збільшитись, що забезпечує збереження реальної вартості інвестицій. Умова оренди зазвичай включає зростання орендної плати з часом, що дозволяє вам компенсувати витрати на інфляцію і отримувати стабільний дохід.

4. Портфельна диверсифікація: Інвестиції в нерухомість можуть слугувати як засіб для диверсифікації інвестиційного портфеля. Це означає, що розподіл інвестицій між різними активами, допомагає знизити ризик і забезпечити стабільний дохід. Нерухомість має відмінні цикли від інших видів інвестицій, таких як акції або облігації, і тому може використовуватися для розширення портфеля та зниження ризику.

5. Податкові переваги: Інвестиції в нерухомість можуть мати податкові переваги. Інвесторам, які володіють нерухомістю для комерційних цілей, дозволяється відраховувати витрати на утримання об'єкта, такі як ремонт, обслуговування, страхування та податки, від прибутку, отриманого від цієї нерухомості. Це дозволяє знизити податкове навантаження і збільшити чистий прибуток. Якщо інвестор фінансує придбання нерухомості з використанням іпотечного кредиту, він може класифікувати процентні платежі як витрати і відраховувати їх від прибутку. Це ще один спосіб знизити податкове навантаження.

Отже, інвестиції в нерухомість можуть забезпечити стабільний дохід через оренду, зростання вартості майна, захист від інфляції, диверсифікацію портфеля та податкові переваги. Але, завжди будьте готовими до ризиків, пов'язаних з волатильним ринком нерухомості, і ретельно аналізуйте потенційні інвестиційні можливості перед прийняттям будь-яких рішень.

Якщо вам потрібна професійна консультація щодо придбання нерухомості у Туреччині та на острові Балі, надсилайте свої повідомлення у спеціальний закритий чат з інвесторами та представниками Anta Group Development: https://t.me/+4ETL4qdlR5I4NWU6

Сайт компанії: https://antagroup.info

Багато цікавого про інвестиції ви знайдете на моїх ресурсах:

Telegramm канал: https://t.me/InvestManAT

Instagram https://www.instagram.com/anton_taranenko/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg%3D%3D

Facebook https://www.facebook.com/anton.taranenko.5

Переглядів: 309, сегодня — 1
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися