Мінфін - Курси валют України

Встановити
AntonTaranenko
Антон Тараненко Секрети вдалих інвестицій
Зарегистрирован:
7 листопада 2023

Последний раз был на сайте:
14 грудня 2023 о 21:14
Подписчики (1):
Viktor002
Viktor002
Антон Тараненко — Секрети вдалих інвестицій
CEO міжнародної девелоперської компанії Anta Group
11 листопада 2023, 12:42

Особливості інвестування у турецьку нерухомість: що потрібно знати інвестору

Туреччина найпопулярніший туристичний напрямок у світі. Річний приплив туристів забезпечує стабільний попит на нерухомість та готельні послуги, що створює перспективи для успішної роботи бізнесу. Тут гарна сезонність, постійний туристичний потік та привабливий інвестиційний клімат. Щорічно Туреччину відвідує близько 40 мільйонів туристів. Це прекрасна країна у якій є все: море, сонце, пляжі, гори, смачні фрукти, історичні пам'ятники і унікальний колорит. Ще один важливий показник для вдалих інвестицій — Туреччина очолила рейтинг держав з найвищим темпом річного росту вартості житла. Попит на нерухоме майно у Туреччині зростає щороку. За останні 12 років вартість житла у Туреччині збільшилась на 641,15%.

За оцінками фахівців найбільш значне зростання цін спостерігається в Стамбулі та на узбережжі Середземного моря (Аланія, Анталія). Адже саме у цих регіонах найбільш високий попит на придбання нерухомості (33% від загальної кількості житла). Такі високі темпи росту вартості нерухомості роблять цю країну вигідним об'єктом для інвестицій.

Перш ніж вкладати свій капітал у турецьку нерухомість, переконайтесь, що Ваша інвестиція відповідає наступним правилам:

1. Ви купуєте вигідний варіант за сприятливою ціною.

2. Обраний тип нерухомість вдало продається на ринку з поступовим збільшення вартості.

3. Довіряєте забудовнику (він має кілька зданих в експлуатацію об'єктів без проблем і затримок)

4. Перевірили документи та репутацію девелопера.

5. Ви маєте чітке уявлення про свою стратегію виходу, ще перед придбання обʼєкта.

Дуже гарний плюс для інвестицій у турецьку нерухомість — це надання іноземним інвесторам вигідні податкові умови. В цій країні податок на нерухомість значно менше, ніж в країнах Європи — він складає 4 % від кадастрової вартості. Також при купівлі нерухомості іноземець отримує можливість оформити громадянство Туреччини. Мінімальна сума інвестицій за програмою 400 000$. Разом з інвестором громадянство країни отримують і члени його родини. Щороку програмою користуються близько 13 000 родин. Турецьке громадянство має безліч переваг: спрощення візових вимог, можливість жити в високорозвиненій країні зі стабільною економікою, вкладати вигідно інвестиції, адже ціни на нерухомість у Туреччині зростають на 15-25% на рік.

Більшість іноземці купують нерухомість в Туреччині для себе та здачі в оренду, адже Туреччина – туристична країна, тому заробити кошти можна не тільки на перепродажу нерухомості. Власник може здавати житло в оренду туристам. Завдяки особливостям клімату, туристичний морський сезон у державі досить довгий – з квітня по листопад.

Отже, купівля нерухомості у Туреччині має великий ряд переваг. Тому майбутнім інвесторам не треба зволікати, краще купувати житло вже зараз. Менеджери компанії Anta Group підрахували, якщо придбати апартаменти у комплексах бізнес-класу HASAN BEY RESIDENCE, HMG GOLD RESIDENCE та HMG RESIDENCE в Анталії, розрахункова окупність при подобовій здачі в оренду буде 9,8% річних. Прибутковість від перепродажу 20%.

Інвестування в незавершений проєкт може допомогти вам заробити більше грошей у довгостроковій перспективі. За оцінками рієлторів, різниця між цінами на етапі «фундамент» та після здачі об’єкта в експлуатацію може становити до 50%. Всю необхідну інформацію та консультації про придбання нерухомості у Туреччині можна знайти за посиланням.

Загалом у Туреччині доступно пʼять видів вкладень: купівля нерухомості, державних облігацій чи паїв в інвестиційних фондах, розміщення депозиту у турецьких банках чи відкриття бізнесу. Обов'язково перед початком інвестування у турецьку нерухомість ознайомтеся з місцевими правилами та регуляторними вимогами. Розгляньте ціни на нерухомість в регіоні, де ви плануєте інвестувати, а також їх потенціал для майбутньої вартості. Вирішіть, чи плануєте ви купівлю для перепродажу чи оренди. Проведіть дослідження культурних особливостей та ділових звичаїв в Туреччині. Культурне розуміння та адаптація до місцевого середовища можуть забезпечити успішне співробітництво та бізнес.

Всі ваші запитання надсилайте у спеціальний закритий чат з інвесторами та представниками Anta Group Development: https://t.me/+4ETL4qdlR5I4NWU6

Сайт компанії: https://antagroup.info

Багато цікавого про інвестиції ви знайдете на моїх ресурсах:

Telegramm канал: https://t.me/InvestManAT

Instagram https://www.instagram.com/anton_taranenko/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg%3D%3D

Facebook https://www.facebook.com/anton.taranenko.5

Просмотров: 386, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися