Мінфін - Курси валют України

Встановити
AntonTaranenko
Антон Тараненко Секрети вдалих інвестицій
Зареєстрований:
7 листопада 2023

Останній раз був на сайті:
14 грудня 2023 о 21:14
Підписчики (1):
Viktor002
Viktor002
Антон Тараненко — Секрети вдалих інвестицій
CEO міжнародної девелоперської компанії Anta Group
7 листопада 2023, 16:59

Як обрати вигідну нерухомість для інвестування: критерії успіху

Пошук інвестиційно привабливої ​​нерухомості – складний процес, особливо для підприємців, які інвестують вперше. Я, як інвестор з великим досвідом знаю, на що потрібно звернути увагу купуючи нерухомість з метою отримання інвестиційного прибутку.

При виборі нерухомості для інвестування спочатку визначте, яка з наведених нижче категорій відповідає вашій меті, а потім вже плануйте інвестування:

  • Придбати нерухомість для особистого використання – тут ви заощадите на оренді та отримаєте перевагу самостійного проживання у житлі.

  • Купити та здавати в оренду – це забезпечує регулярний дохід і довгострокове підвищення вартості. Проте потрібно враховувати можливі юридичні складності здачі нерухомості в оренду, вартість ремонтних робіт тощо.

  • Купівля-продаж (короткострокові) – це, як правило, для отримання швидкого, малого та середнього прибутку – інвестор купує нерухомість на стадії будівництва та продає з прибутком після завершення.

  • Купівля-продаж (довгострокові) – зосереджено на високому зростанні внутрішньої вартості протягом тривалого періоду. Даний спосіб інвестування дозволяє отримати максимальний прибуток.

Існують основні чинники на які потрібно звернути увагу при виборі об'єкта нерухомості для вдалих інвестицій:

1. Локація: Розташування об'єкта нерухомості грає важливу роль в його інвестиційній привабливості. Обов'язково потрібно враховувати наявність усіх необхідних інфраструктурних зручностей, доступність до ключових об'єктів та популярних районів. Для прогнозування стабільності орендних доходів та заповненості об'єкта потрібно врахувати туристичний потік та попит на житло в обраній локації. Виберайте нерухомість в привабливому місці, що має потенціал для розвитку. Зверніть увагу на доступ до транспорту, освітні заклади, магазини та іншу інфраструктуру.

2. Розвиток інфраструктури: Дуже важливий потенціал розвитку вибраної локації, де знаходиться об'єкт нерухомості. Потрібно звернути увагу на заплановані та реалізовані проекти будівництва інфраструктури у вибраному районі — це один із показників росту цін на нерухомість.

3. Рентабельність та дохід: Для інвесторів важлива рентабельність інвестицій. Потрібно проаналізувати орендну дохідність, потенційний ріст ціни на нерухомість та можливість отримання прибутку при перепродажі об'єкта. Ключовим показником є розрахунок чистого доходу, який враховує загальні витрати на об'єкт, такі як утримання, управління та податки. Це допомагає оцінити реальний прибуток від інвестицій в нерухомість.

4. Правові аспекти: Ознайомтесь з місцевими законами та регуляторними вимогами, які стосуються інвестицій в нерухомість. Підготуйте у повному обсязі необхідні дозволи, це забезпечить вам надійний правовий захист. Також проаналізуйте податкове середовище. Наявність податкових стимулів, таких як пільги або зниження податків на нерухомість, може позитивно впливати на інвестиційну привабливість об'єкта нерухомості.

5. Ризики та безпека: Я завжди оцінюю ризики, пов'язані з об'єктом нерухомості, такі як правові, фінансові та природні ризики. Безпечний та стабільний об'єкт нерухомості приваблює більше інвесторів.

Враховуючи ці критерії, ви можете більш об'єктивно оцінити потенційну вигідність інвестиції в конкретну нерухомість. Проте, перед прийняттям рішення, завжди рекомендується проконсультуватися з фахівцями та зробити детальний аналіз ринку та об'єкта.

Менеджери нашої компанія Anta Group досконально знають ринок нерухомості у Туреччині та на острові Балі. Наразі ми будуємо три об'єкти апартаментів преміумкласу у Туреччині в найперспективніших районах міста Анталія та проєкт апарт-готелю на дивовижному острові Балі. Місця вибрані не випадково, адже тут гарна сезонність, постійний туристичний потік, привабливий інвестиційний клімат. Ці фактори надають нашим інвесторам найсприятливіші умови для отримання доходу від інвестицій. Туреччина та Балі найпопулярніші туристичні напрямки у світі. Річний приплив туристів забезпечує стабільний попит на нерухомість та готельні послуги, що створює перспективи для успішної роботи бізнесу.

Всі ваші запитання надсилайте у спеціальний закритий чат з інвесторами та представниками Anta Group Development: https://t.me/+4ETL4qdlR5I4NWU6

Сайт компанії: https://antagroup.info

Багато цікавого про інвестиції ви знайдете на моїх ресурсах:

Telegramm канал: https://t.me/InvestManAT

Instagram https://www.instagram.com/anton_taranenko/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg%3D%3D

Facebook https://www.facebook.com/anton.taranenko.5

Переглядів: 471, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися