Мінфін - Курси валют України

Встановити
3litry
Зареєстрований:
18 липня 2021

Останній раз був на сайті:
6 жовтня 2024 о 14:26
Підписчики (11):
juaryi
juaryi
54 року
AllexL
AllexL
49 років
Kozak1
Козак UA
43 року, Червоноград
LaZerro
LaZerro
NicholasW
NicholasW
Anyways
Анжелика Остапова
36 років, Днепр (Днепропетровск)
mihakadet5
Володимир Михайлина
23 року, Киев
28900431
Vladislav Kudrich
31 рік
044blog
044blog
36 років, Киев
kingcity
kingcity
53 року, Львів
Anko
Anko
Три літри — Банка три літри та інші банківські депозити
2 вересня 2024, 7:23

Національний кешбек почався з національного фейла

Відразу зазначу що не є прихильником ідеє витрачання податків на такий популізм. Але мова про інше.

На 2 вересня був анонсований запуск Національного кешбеку. Дегенерати розбудили своїми шахедами тож очікуючи відбою заліз в Дію подивитись що там з тим кешбеком. Але послуги в Дії небуло. Її не має і досі, я пишу цей текст в 7:17 ранку.

Ну, от Дії я іншого і не очікував, якщо чесно. А що ж банки? З тих банків учасників програми в яких рахунки є в мене картка недоступна в жодному.

Звернувся в підтримку. Найбільш швидка і адекватна відповідь була у А-банка: вони збираються надавати цю послугу з 12:00. Монобанк відповід «по шаблону» і кудись пропав коли я скинув їм скріншот з застосунку де видно що картки немає. Глобус і ПУМБ відповіли більш загальними фразами що картки будуть доступні сьогодні, але пізніше. В кінці вєе і Монобанк відповів що «скоро буде, слідкуйте за офіційними каналами».

Переглядів: 158, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі - 5

+
0
Три літри
Три літри
2 вересня 2024, 13:04
#
13:01 В Діє кешбек не зʼявився.

Моно, А-банк, Глобус, Приват, ПУМБ — карта «Зроблено в Україні» відсутня.
+
0
Три літри
Три літри
2 вересня 2024, 15:45
#
Нарешті в 15:44 у всіх моїх банках картка зʼявилась.
Трохи раніше зʼявилось і оформлення картки в Дії.
+
0
Три літри
Три літри
2 вересня 2024, 16:48
#
Досі не зрозуміло як буде вирішуватись вибір карток для передачі даних. В ПУМБ картки можна вибрати, в Приваті кажуть що будуть передавати дані по всіх картках.

І головний мінус: щоб передача відбувалась обовʼязково відкрити картку ЗвУ в цьому банку. Тож якщо ви хочете накопичувати кешбек з карток декількох банків в кожном треба буде відкрити ЗвУ хоча для виплати кешбеку достатньо лише однієї.
+
0
Три літри
Три літри
5 вересня 2024, 8:23
#
Файли не лише в тому як запускався кешбек.

На сайті https://madeinukraine.gov.ua/ є файли продуктів, тобто товарів що беруть участь в кешбеку, виробників та продавців. Вони представлені в форматах «ексель» та CSV (текст в якому для розділення полів таблиці використовується кома).

Формат CSV це формат, що використовується ну дуже давно. Для роботи з ним написані сотні, якщо не тисячі бібліотекІ що ви думаєте, жижиталізатори зуміли сфейлити і тут використавши якусь свою власну конвертацію даних в CSV яка звісно не було протестована як це заведено в Мінцирку та Дії. І вони і результат не перевірили теж. В результаті окремі строки файлу продуктів неможливо обробити бо там замість девʼяти полів виходить більше і код EAN відповідно сповзає з третього поля в пʼяте чи ще далі.
+
0
Три літри
Три літри
19 вересня 2024, 21:40
#
4 вересня спробував оплатити товари що відносяться до НК. Через декілька днів був нарахований кешбек, але не за всі покупки в магазинах партнерах, хоча карта всюди була одна і та ж — банка ПУМБ.

Через декілька днів повторив спробу сплативши іншими картами та в інших магазинх — кешбек доси не з’явився.

У вівторок зранку повторив перший експерімент: знов оплатив покупку картою ПУМБ. На сьогоднішній ранок кешбек нарахований не був. А зараз побачив в Дії що кешбек взагалі обнулився, при тому що та єдина операція за яку кешбек був нарахований все ще присутня в переліку операцій.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися