Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 вересня 2023, 10:00

Яким буде курс долара та євро у жовтні (відео)

У цьому відео фінансовий експерт Олексій Козирев говорить про таке:

  • Яким буде курс долара та євро у жовтні.
  • Прогноз курсу долара та євро на наступний тиждень з 28 вересня по 4 жовтня.

Приєднуйтесь до конференції «Бики проти Ведмедів: битва двох інвестиційних стратегій» 30 вересня в Києві! Отримайте унікальну можливість вивчити інвестиційні стратегії «Ведмедів», що заробляють на спаді ринку та «Биків», що орієнтуються на ріст ринку. Дізнайтесь про надійні інструменти пасивного доходу та поспілкуйтесь з провідними експертами у цій галузі.🚀📊

Зареєструйтесь зараз

Коментарі - 9

+
+51
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
29 вересня 2023, 10:30
#
НБУ чітко написав, що не привязує курсові зміни і рішення по ним до засідань Ради Правління НБУ, а запровадити гнучкий напів обмежений курс може будь-якого робочого дня!
Аналітичні розрахунки і припущення з таким широким коридором Прогнозу курсу нівелюють увесь зміст!
І зветься тоді гучний заголовок «пальцем в небо», або і «рибку з’їсти і на пеньок сісти»:)
+
+30
SkeptikUA
SkeptikUA
29 вересня 2023, 11:31
#
Це ж було вже =)
Пану Олексію вже 100500 разів писали що з таким коридором користі від його прогнозів небагато, на що була одна і та ж відповідь — вам ніхто не ризикне дати точніший прогноз =)
+
0
Алексей Козырев
Алексей Козырев
29 вересня 2023, 12:02
#
Для Perez de Cuellar. Щось Ви вже зовсім мене розкритикували Коридор широкий, бо це ж на цілий місяць. У воюючий країні це ж майже вічність. Тим більше, що щось мені підказує, що без погодження з МВФ наші чиновники Нацбанку цього робити не будуть . А тоді це і є десь орієнтовно кінець жовтня.
+
+45
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
29 вересня 2023, 17:13
#
Олексію, в Прогнозі можна говорити про коливання протягом місяця (гойдалки), як вгору курс, так і вниз!
Але сам Прогноз по курсу має три, саме три варіанти розвитку подій у напрямку, піднятися, впасти, стояти на місці! Прогноз не може бути охопленим коридором усіх трьох варіантів, на те він і Прогноз! Або курс за місяць виріс умовно на 50коп від сьогоднішніх позначок, або знизився на ті ж 50коп, або без змін залишився на сьогоднішніх рівнях за місяць! Тому Прогноз по курсу дає визначення, сам зміст до чого схильний автор і коридор має бути в межах похибки 20 коп. Наприклад, з усіма коливаннями на кінець жовтня курс зросте до 39 ±20коп!!! Зрозуміло і цілком сприймається, як Прогноз по курсу!
Або 37.70 ±20коп на кінець жовтня, теж чудово сприймається! Чи без змін залишиться курс 38 ±20коп!
Автор Прогнозу вкладає своє бачення курсу, до чого більш схиляється, а буде він точним Прогноз
, чи ні, насамперед перевірка на влучання! Тому і кажу Вам Олексію, що цікаво було у Вашому відео до моменту коридор по курсу, а далі, ну самі розумієте, то не Прогноз, то пальцем в небо!
І доречі скажіть мені, хто мене так настирно тре на форумі, цікавий персонаж завівся з мітлою?
+
0
Алексей Козырев
Алексей Козырев
29 вересня 2023, 12:06
#
Для SkeptikUA. Це прогноз на місяць, тим більше з врахуванням впливу, як воєнного фактору, так і фактору МВФ щодо програми подальшого фінансування. Вибачте, але давати прогноз в ціює ситуції з коридором в 50 копійок — це як раз і була би брехня. Тим більше, що ви ж знаєте — коридор по банках завжди ширше, ніж по коридору по обмінках фінкомпаній. Крім того, коливання по євро/доллар за місяць — це теж той ще квест. Тому місячний коридор завжди буде широким.
+
0
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
29 вересня 2023, 13:09
#
Їм потрібен не прогноз, а передбачення. Це на езотеричні форуми, а не сюди. Тут прогноз відповідно до обставин, які склалися. Важкі обставини — широкий коридор.
+
+43
SkeptikUA
SkeptikUA
29 вересня 2023, 13:26
#
Я Вас можу навчити робити такі прогнози самостійно:
Прогноз на тиждень — заходимо на сайт Мінфін, дивимось курси купівлі та продажу, відмімаємо від меншої цифри 50 копійок, до більшої додаємо 50 — отримуємо прогноз.
Прогноз на місяць — те ж що і на тиждень, але замість 50 копійок беремо 80.
Вітаю — Ви вмієте робити прогнози курсу самостійно.
+
0
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
29 вересня 2023, 16:57
#
Прогноз то не цифра від та до, прогноз це аргументована відповідь, чому так, куди тенденція направлена. Так, що не треба вумніка включати.
+
+43
SkeptikUA
SkeptikUA
29 вересня 2023, 17:07
#
Якщо переглянете останні «аргументовані» прогнози експерта за пів року, то я впевнений що 90% були ідентичні тим, які я описав вище, тоді яка корсть від аргументацій, якщо результат той самий?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися