Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 липня 2023, 8:47

АРМА технічно готове до відкриття реєстру арештованих активів

Для відкриття публічної частини Реєстру арештованих активів немає жодних технічних перешкод чи обмежень; усі необхідні кроки з підготовки до цього здійснено. Про це повідомила голова Нацагентства Олена Дума.

Для відкриття публічної частини Реєстру арештованих активів немає жодних технічних перешкод чи обмежень; усі необхідні кроки з підготовки до цього здійснено.
Фото:hromadske.ua

►Читайте сторінку «Мінфіну» у фейсбуці: головні фінансові новини

Що відомо

«АРМА цілком прихильне до політики відкритості і доступності даних про арештовані активи, що передбачено нашим спеціальним законом, та наразі здійснило всі необхідні кроки з підготовки до відкриття Реєстру», — зазначила Дума.

За її словами, з точки зору технічної готовності Єдиного державного реєстру активів, на які накладено арешт у кримінальному провадженні, наразі немає жодних перешкод та обмежень для відкриття його публічної частини.

Очільниця АРМА доручила звернутися до Кабміну з проханням організувати розгляд питання про відновлення публічного доступу до Реєстру спільно із заінтересованими державними органами, які протидіють загрозам національній безпеці, зокрема у сфері інформаційної безпеки.

Нагадаємо

Як писав раніше «Мінфін», в агентстві з розшуку і менеджменту активів відмовилися надати інформацію про перелік російських та білоруських активів, які були арештовані в Україні після 24 лютого 2022 року та передані в управління до АРМА.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися