Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 червня 2023, 8:28

Україна отримає від США додаткові $205 мільйонів на гуманітарну допомогу

США оголосили про надання додаткових $205 млн для гуманітарної допомоги для українців, що постраждали від наслідків повномасштабного вторгнення росії. Про це йдеться в заяві Державного департаменту США, передає Європейська правда.

США оголосили про надання додаткових $205 млн для гуманітарної допомоги для українців, що постраждали від наслідків повномасштабного вторгнення росії.
Фото: slovoidilo.ua

►Підписуйтесь на телеграм-канал «Мінфіну»: головні фінансові новини

Додаткова допомога США

Гуманітарна допомога буде скерована на продовольство, безпечну питну воду, послуги захисту, освіту, засоби до існування, правову допомогу, доступне житло, охорону здоров'я та інші послуги й товари через міжнародні й неурядові організації.

«Ці кошти також допомагають жертвам конфлікту підтримувати зв'язок з членами сім'ї, які були розлучені, і сприяють возз'єднанню сімей, коли це можливо», — додали в Держдепі.

З урахуванням нового пакета допомоги загальний обсяг фінансування гумдопомоги для України з боку США у 2023 фінансовому році (закінчується 30 вересня) становить понад $605 млн, а з лютого 2022 — понад $2,1 млрд.

🕵️Ми створили невелике опитування, щоб дізнатися більше про наших читачів.

💛💙 Ваші відповіді допоможуть нам стати кращими, приділяти більше уваги темам, які вам цікаві.

🤗 Будемо вдячні, якщо ви знайдете хвилинку, щоб відповісти на наші запитання.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися