Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 грудня 2022, 20:02

Головне за четвер: Прогноз курсу, тарифи на газ та очікування зростання ВВП України

Міністри енергетики Євросоюзу погодили максимальну ціну на блакитне паливо на європейських біржах. Як пояснюють експерти, цінова стеля не відноситься безпосередньо до Росії, але може суттєво обмежити доходи агресора. «Мінфін» розбирався, як працюватиме цей механізм і які його наслідки.

Голова «Нафтогазу»: Ми не підвищуватимемо тарифи під час війни

Про те, коли Україна зможе відмовитися від імпорту газу та перейде на ринкові тарифи для населення, Forbes розповів голова «Нафтогазу України» Олексій Чернишов.

МВФ очікує уповільнення інфляції до 22% і зростання ВВП України у 2023 році — меморандум

Інфляція в Україні сповільниться з поточних 30% до 22% до кінця 2023 року. Про це йдеться у тексті меморандуму про економічну та фінансову політику у рамках нової моніторингової програми МВФ для України.

Як захистити свої гроші під час війни та високої інфляції? Прогноз курсу (відео)

У цьому відео фінансовий експерт Олексій Козирєв говорить про наступне: Як захистити свої гроші під час війни та високу інфляцію? Прогноз курсу долара та євро на період з 22 по 28 грудня.

Інвестиції в золото і срібло: що буде з цінами на дорогоцінні метали у 2023 році

Останні кілька місяців світові ціни на золото та срібло знову сильно лихоманять. Тільки за останні 3 місяці золоті котирування опускалися до $1620 і злітали до $1815 за унцію, ціна срібла за той же період змінювалася від $18,40 до $24 за унцію. Як будуть поводитися ціни на ці благородні метали наступного року, розповість «Мінфін».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися