Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 серпня 2022, 9:20

Dogecoin вилетів з топ-10 криптовалют. В чому причина

Криптовалюта-мем Dogecoin втратила статус учасника топ-10 криптовалют за розміром ринкової капіталізації завдяки токену Polkadot (DOT). Про це пише Noworries.

Криптовалюта-мем Dogecoin втратила статус учасника топ-10 криптовалют за розміром ринкової капіталізації завдяки токену Polkadot (DOT).
Фото: cryptomisto.com

► Читайте «Мінфін» в Instagram: головні новини про інвестиції та фінанси

Що трапилося

Тепер Dogecoin займає 11-е місце з ринковою вартістю $ 9,21 млрд, поступившися Polkadot з ринковою капіталізацією $ 9,68 млрд.

Підтримка Маска

Нещодавно генеральний директор Tesla Ілон Macк знову підтримував Dogecoin. У відповідь на питання щодо криптовалют Macк сказав, що «підтримує в основному Doge».

Macк стверджує, що, попри те, що Dogecoin задумана як «мем-валюта для жартів», вона «має реальну користь». Він впевнений, що в порівнянні з біткоїном Dogecoin має велику транзакційну місткість.

Читайте: Dogecoin знову злетів завдяки підтримці Маска

Також Маск нагадав, що інфляційна модель Dogecoin дозволяє випустити 5 млрд монет щорічно, тоді як кількість біткоїнів обмежена кількістю 21 млн. І це, на думку Маска, робить DOGE набагато більш придатним для використання в якості валюти.

Актуальний курс криптовалют ви можете подивитися тут

Коментарі - 3

+
0
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
8 серпня 2022, 11:06
#
Ай-яй-яй… а чому ж так сталося, що проект, задуманий як прикол, який ріс лише на твітах Маска, вилетів з грошовитої групи? Просто дивно… з таким бекграундом вже мав би бути тухємун…
+
0
Kharakternyk
Kharakternyk
8 серпня 2022, 14:34
#
Та не переживайте ви так, довгий час був на 10-му місці, зараз на 11-му, що не велика проблема. Але курс не просів за останні дні, просто крипта, яка була на 11-му виросла в ціні і і тимчасово змістила Doge.
+
0
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
8 серпня 2022, 15:17
#
Думка… багатство… приказка…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися