Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 березня 2021, 19:43

Головне за четвер: розпродаж на фондових ринках, нова інвест-історія і київський локдаун

4 улюблені акції «Мінфіну»: що хочемо купити на розпродажу
Останні пару тижнів фондовий ринок «штормило»: різка просадка індексу S&P 500 змінювалася настільки ж стрімким відскоком. За такої ситуації в інвесторів з'являється більше шансів придбати на розпродажу акції, на які вони давно накинули оком. «Мінфін» розповідає про компанії, акції яких ми із задоволенням купили б, але лише у разі коригування.

ПУМБ обіцяє відшкодувати кошти клієнтам, які постраждали від шахраїв
ПУМБ відшкодує кошти клієнтам, які постраждали від шахрайства у період з 5 лютого по 10 березня 2021 року. Про це йдеться у повідомленні банку.

Як заробити на нерухомості до 32% річних
Потрібно грамотно балансувати між вершинами трикутника — високий ризик, дохідність і витрачений час, — вважає 30-річний Максим К. У його портфелі як високоризикові, так і консервативні активи. Про свої підходи до інвестування він розповів «Мінфіну».

Ринок США зріс завдяки заявам ФРС
У середу американські фондові індекси зросли в ціні. Приводом для зростання ринку послужила заява ФРС за підсумками чергового засідання з грошово-кредитної політики.

Локдаун повертається. Київ запроваджує суворі карантинні обмеження
З 00:00 20 березня — тобто в ніч із п’ятниці на суботу — Київ запроваджує суворі карантинні обмеження. Про це написав у телеграм-каналі мер міста Віталій Кличко.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися