Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 лютого 2021, 9:00

«Нам важливо бути зручними для клієнтів», — СМО Анна Мойсєєва про запуск мобільного додатка CCloan

Мікрокредитна компанія CCloan на своєму сайті оголосила про реліз мобільного додатка для користувачів пристроїв Android та Apple. Вони доступні для безкоштовного завантаження через Play Market та App Store відповідно.

Через додаток доступно оформити позику до 15 000 гривень, продовжити термін дії кредитного договору, здійснити добір коштів або внести оплату. Також користувачі отримують миттєвий доступ до найважливішої інформації про компанію і персональних знижок. У майбутньому планується розширення функціоналу програми.

«З появою додатку клієнтам більше не потрібно шукати сайт компанії за допомогою браузера. Тепер досить завантажити додаток в один клік і отримати миттєвий доступ до „позик у кишені“. Додаток працює і для користувачів Android, і для шанувальників Apple, щоб абсолютно всі наші користувачі мали вільний доступ до фінансових послуг. Нам важливо бути зручними для наших клієнтів», — говорить директор з маркетингу CCloan Анна Мойсєєва.

Як почати використовувати додаток?

  1. Перейти за посиланням або знайти додаток CCloan через пошук у Play Market або App Store. Завантажити його на свій гаджет.

  2. Додати свій номер телефону і пройти 3-хвилинну реєстрацію.

  3. Вибрати необхідну суму і термін кредитування.

  4. Після схвалення заявки гроші надійдуть на карту протягом 10 хвилин.

Зараз налічується близько 15 000 завантажень на Android та iOS пристрої.

Коментарі - 2

+
0
IgorTemnyi
IgorTemnyi
3 лютого 2021, 12:04
#
Мета — запропонувати своїм клієнтам якісний і зручний фінансовий сервісі зробити процес отримання кредиту простим і швидким 1.8% в день. Почему не 1000% годовых и 10 000% в день в случае просрочки выплаты платежа? Минфин вы что рекламируете?
+
0
Юрий Новокрещенов
Юрий Новокрещенов
4 лютого 2021, 13:58
#
Дичь
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися