Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 грудня 2020, 8:34

Наглядова рада Приватбанку призначила відповідального за розвиток бізнесу

17 грудня 2020 року наглядова рада Приватбанку затвердила Развана Мунтеану на посаду заступника голови правління Приватбанку з питань розвитку бізнесу. Про це йдеться у повідомленні банку.

17 грудня 2020 року наглядова рада Приватбанку затвердила Развана Мунтеану на посаду заступника голови правління Приватбанку з питань розвитку бізнесу.
Фото: privatbank.ua

Що відомо про призначення

Разван Мунтеану приєднався до команди топ-менеджерів Приватбанку на позиції керівника з розвитку бізнесу в жовтні.

На новій ключовій позиції в структурі правління банку Разван Мунтеану керуватиме усіма клієнтськими сервісами як для юридичних, так і фізичних осіб.

Читайте також: Наглядова рада Приватбанку затвердила нову структуру правління банку

Разван Мунтеану — відомий європейський банкір, який керував свого часу запуском в Європі еквайрингу і карткових розрахунків Mastercard, розвитком карткового бізнесу в Citi Bank і роздробу в Raiffeisen Bank International.

У банкіра з IT-освітою понад 20 років унікального досвіду розвитку cashless інфраструктури та роздрібного банківського обслуговування в різних країнах Європи.

До того, як приєднатися до команди Приватбанку, Разван Мунтеану на позиції СЕО керував європейською банківською групою Addiko Bank, що спеціалізується на обслуговуванні приватних клієнтів і малого бізнесу.

Нагадаємо

Позиція заступника голови правління з питань розвитку бізнесу була затверджена в оновленій структурі правління ПриватБанку в грудні 2020 року.

Коментарі - 1

+
+30
Все буде Україна
Все буде Україна
21 грудня 2020, 8:54
#
О,очередной спиногрыз?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися