Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 грудня 2020, 17:52

Нова партнерська програма фінансування агрокліентов від Креді Агріколь та UKRAVIT

В рамках розширення можливостей фінансування агробізнесу Креді Агріколь Банк уклав договір з компанією ТОВ «Укравіт-Агро» – найбільшим українським виробником препаратів для хімічного захисту сільськогосподарських культур. Компанія виробляє високоефективні пестициди та агрохімікати, що відповідають міжнародним стандартам якості та безпеки, має власну лабораторію та сучасні виробничі потужності.

Згідно з новою партнерською програмою агроклієнти Креді Агріколь мають можливість придбати засоби захисту рослин і мікродобрива від UKRAVIT на вигідних умовах. Відсоткова ставка на перші півроку фінансування становить 0,01% річних.

Креді Агріколь Банк додав ще одну важливу ланку в ланцюжок партнерських програм. Маючи в своєму портфелі більше 30 партнерських програм, банк комплексно і на вигідних умовах закриває всі потреби бізнесу в рамках агроциклу: фінансує покупку насіння, засобів захисту рослин, добрив, паливно-мастильних матеріалів, сільськогосподарської техніки та обладнання. Більше подробиць за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися