Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 грудня 2020, 16:06

Качай Гроші дарує подарунки за кредити під 0,01%

Напередодні державних свят українці активно купують товари в кредит, звертаються до ломбардів і беруть позики до зарплати. Особливо швидко зростає кількість звернень за кредитними грошима у грудні, коли всі починають готуватися до Нового року та Різдва.

Щоб якомога більше людей могли зустріти 2021 рік без додаткового фінансового навантаження, компанія «Качай Гроші» почала видавати кредити для нових клієнтів під 0,01%.

У мікрофінансовій організації відзначають, що їхня новорічна пропозиція вже користується значним попитом. Акція від Качай Гроші йде на всіх обертах та допомагає українцям познайомитися з можливостями, які дають кредити до зарплати.

Акційна пропозиція пропонує гроші в борг на суми від 500 до 10 000 гривень. Максимальний термін такого кредиту – 15 днів. У компанії уточнюють, що фактична ставка позики 0,01% в день – це мінімальний відсоток, за яким українське законодавство дозволяє МФО кредитувати своїх клієнтів. Хотілося б подарувати кожному до Нового року можливість оформити кредит під 0%, щоб накрити святковий стіл, прикрасити будинок, відпочити або купити подарунки. Але така послуга для мікрофінансових організацій не передбачена.

Отримати позику під мінімальний відсоток може будь-який громадянин України віком від 18 до 65 років незалежно від офіційного доходу чи роду діяльності. Для цього не потрібні довідки з місця роботи, заставне майно або поручителі. Також для подачі заявки не доведеться кудись їхати – кредит оформлюється онлайн на сайті МФО. Це зроблено для того, щоб взяти позику могли не тільки жителі Києва та обласних центрів, а й люди, які мешкають у найвіддаленіших куточках України: від високогірних карпатських сіл до лісів Волині та степів Приазов'я.

Качай Гроші орієнтують свою новорічну пропозицію на найширшу аудиторію. Ключові вимоги до позичальника – це повноліття, наявність українського паспорта та коду ІПН, мобільного номера та діючої картки будь-якого українського банку.

Документи потрібні для ідентифікації позичальника, телефон – для зв'язку, а на карту будуть зараховані гроші після оформлення кредиту. У компанії зазначають, що вони не збираються телефонувати клієнтам – в більшості випадків номер мобільного потрібен, щоб відправити на нього СМС з рішенням щодо позики та код підтвердження.

Приємним бонусом до кредиту під 0,01% стануть подарунки від Качай Гроші. Весь грудень компанія збирає заявки на участь в новорічному розіграші, щоб 5 січня розіграти серед своїх клієнтів призи. І це не дешевий непотріб, а якісна брендова техніка: смартфон від Google, портативна акустика JBL Charge4 та сучасні фітнес-браслети від Xiaomi.

Участь в акції від Качай Гроші не вимагає складних дій – все максимально просто, як і повинно бути напередодні новорічних свят. Досить взяти кредит на термін від 5 днів і своєчасно його погасити. Всі клієнти, які виконали ці вимоги, автоматично стають учасниками святкового розіграшу. Визначати переможців будуть випадковим чином за допомогою спеціалізованого онлайн сервісу.

У передноворічну пору чудеса відбуваються не тільки в казках. Взяти гроші в кредит під 0,01% і виграти модний гаджет – хіба це не диво нашого часу. Компанія «Качай Гроші» робить його для своїх клієнтів реальністю.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися