Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 грудня 2020, 10:00

ICU починає розміщення нового фонду облігацій

Група ICU починає розміщення нового закритого недиверсифікованого пайового інвестиційного фонду облігацій «Інвестиційний капітал – Фонд облігацій II» з розміром емісії 500 млн грн. Його інвесторами можуть бути фізичні та юридичні особи. Про це йдеться в релізі компанії.

Стратегія фонду

Стратегія фонду передбачає отримання стабільного доходу шляхом інвестування в інструменти з фіксованою дохідністю: державні, муніципальні та корпоративні облігації українських емітентів, а також депозити.

Фонд націлений на захист коштів вкладників від інфляції, а мінімально запланованою прибутковістю фонду є показник Українського індексу ставок за депозитами фізичних осіб, розрахований на 12 місяців (UIRD).

Читайте також: Скільки можна заробити на проблемах країни

Стратегія також передбачає можливість інвестування у валютні інструменти для підвищення прибутковості під час зростання девальваційних очікувань.

Що відомо про Фонд

Новий фонд «Інвестиційний капітал – Фонд облігацій II» буде продовжувати втілювати стратегію інвестицій в інструменти з фіксованою дохідністю, яку ICU успішно використовує вже 15 років.

З 2006 по 2011 року під управлінням компанії знаходився облігаційний фонд ЗНПІФ «Інвестиційний Капітал – II», вартість чистих активів на одну акцію якого за цей період збільшилася в 3,9 рази, а середньорічна дохідність склала 27%.

Читайте також: Нерезиденти почали купувати ОВДП

У 2011 році почав свою роботу ЗНПІФ «Інвестиційний капітал – Фонд облігацій», який наразі є найбільшим публічним фондом в Україні з активами понад 250 млн грн.

З початку діяльності вартість інвестиційного сертифіката фонду виросла в 10 разів, а середньорічна дохідність досягла 30.26%. Це найкращий показник серед облігаційних інвестиційних фондів в Україні. Термін діяльності фонду завершиться в квітні 2021 року.

ОВДП онлайн від ICU Trade

Коментарі - 3

+
0
IRISL
IRISL
14 грудня 2020, 16:08
#
Типа ETF ?
+
0
zaNOza :)
zaNOza :)
14 грудня 2020, 17:27
#
Как себя не называй, а фундаментально МММ.
Стратегія фонду передбачає отримання стабільного доходу шляхом інвестування в інструменти з фіксованою дохідністю: державні, муніципальні та корпоративні облігації українських емітентів, а також депозити.
Сколько дефолтов у Аргентины? Муниципалитет и корпорации: укр зализниця ? Мироновский холдинг в Польше со время выхода на бирже обвалился на 99%
депозиты — нынче ниже инфляции в 2 раза. Чистыми около 6% , а ОВГЗ уже по 12
+
0
IRISL
IRISL
16 грудня 2020, 22:35
#
Значит будут вкладывать в гособлигации овгз
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися