Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 грудня 2020, 9:00

Як отримати рішення по кредиту онлайн за 20 секунд

Отриманням миттєвого кредиту в інтернет на свою банківську карту вже нікого не здивуєш. Основною цінністю таких позик є простота і швидкість. І це справді круто для тих, кому потрібно кілька тисяч гривень на декілька днів без зайвої мороки.

Середній час на отримання позики займає 15 хвилин. При цьому, позичальник навіть цих 15 хвилин проводить вдома за комп’ютером, а не в черзі до банківського співробітника.

Основними етапами для отримання коштів є:

  • реєстрація в особистому кабінеті
  • заповнення анкети на сайті
  • прив’язка будь-якої банківської карти
  • прийняття рішення в режимі реального часу
  • ознайомлення з договором який позичальник побачить на екрані комп’ютеру
  • підписання договору з допомогою смс-паролю
  • перерахування коштів на банківську карту

При цьому, навіть цей процес іноді можна спростити.

Є позичальники, які дуже сумніваються в тому, що позику буде їм погоджено.

Для таких клієнтів, навіть кілька зайвих кроків, типу реєстрація в кабінеті, прив’язка банківської карти, викликають відразу, особливо, якщо попередньо вже було отримано кілька відмов.

Попередня кредитна заявка

Хорошим рішенням для таких позичальників є попередня заявка, яка дозволяє з високою долею ймовірності оцінити шанс на отримання позитивного рішення.

Попередньою заявкою оцінки кредитних ризиків може похвалитись кредитна компанія Mister Money.

Коротка заявка розміщена прямо на головній сторінці. Заявка неймовірна проста і зрозуміла. Вона складається всього з 6 полів: ПІБ, Ідентифікаційний номер, серія і номер паспорту, дата народження, e-mail. Це все, що потрібно для попередньої оцінки.

Аналіз показує, що точність рішення попередньої заявки становить 92%. За словами ІТ директора компанії Містер Мані Віталія Бачинського такого високого результату вдалось досягти через те, що рішення навіть по цих кількох параметрах приймається на основі проходження майже усіх скоринг-правил. Компанія не просто оцінює основні показники соціального профілю, а, з дозволу заявника, звертається з запитом в бюро кредитних історій, а також до інших доступних джерел інформації, а вже тоді проводить аналіз. Такий спрощений аналіз максимально близький до повного аналізу.

Як і по основній заявці, чекати на рішення доведеться не більше 2-3 секунд і результат можна буде побачити відразу на сайті.

Чи являється рішення попередньої заявки остаточним ?

Звісно ж ні. Додаткові параметри основної анкети, такі як місце праці, банківська карта і навіть поведінка при заповненні анкети можуть змінити попереднє рішення як в позитивну так і в негативну сторону. Тому, якщо є 5-10 хвилин, навіть при попередній відмові, ми рекомендуємо заповнювати основну анкету.

Кому рекомендована, а кому ні попередня кредитна заявка ?

Перш за все попередня заявка підійде тим позичальникам, які вперше отримують кредит в компанії, а також сильно сумніваються в своїй кредитній історії. Це позичальники у яких наявні прострочені платежі в інших мікрофінансових компаніях. Якщо позичальник з таким кредитним бекграундом вже звернувся в кілька компанії та отримав відмову, а бажання потратити навіть 10 хвилин на заповнення основної анкети немає, варто спробувати заповнити попередню заявку й отримати попереднє рішення.

Попередня заявка точно не підходить позичальникам, у яких вже є історія відносин з компанією Містер Мані. Оцінка таких позичальників проводиться на лояльніших умовах. І набагато важливішим при оцінці повторних позичальників є «своя» історія відносин. Тим більше, що повторному позичальнику не потрібно кожного разу заповнювати анкету. А відповідно, рішення він може отримати у власному кабінеті за кілька секунд.

Як заповнити анкету, щоб збільшити шанси отримати позитивне рішення

Досить часто клієнти «прикрашають» свої дані в онлайн анкеті, зазначає операційний директор компанії Містер Мані Андрій Матвійчук. Вказують місце праці, яке давно покинули. Завищують розмір доходів, а кредитне навантаження навпаки занижують. Намагаються маніпулювати сумами та терміном, на які отримують позику. Наприклад, обирати не рівну суму, чи менший термін за бажаний.

Все це давно не працює. Навпаки, система оцінює кожну заявку, співставляючи дані з альтернативними джерелами. Також система автоматично порівнює інформацію заявки з аналогічними за профілем і з допомогою штучного інтелекту розпізнає відхилення. Відхилення завжди призводить до заниження скорингового балу. Набагато ефективніше чесно заповнити всю інформацію, що збільшує ймовірність отримати позитивне рішення і отримати кредит.

Коментарі - 1

+
0
bonv
bonv
11 грудня 2020, 11:13
#
Популярність мікрокредитних організацій в Україні зростає. Вони пропонують швидкі та доступні гроші на підозріло вигідних умовах. Однак через оманливу рекламу і низький рівень фінансової грамотності, українці нерідко стають заручниками позик та переплачують сотні процентів.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися