Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 грудня 2020, 9:06

Дмитро Дубілет інвестував в український fashion-стартап

Український fashion-стартап Love&Live залучив новий раунд інвестицій від одного із співзасновників monobank Дмитра Дубілета. Наразі сума угоди не розголошується, проте відомо, що оцінка у рамках раунду склала $15 млн, повідомляє AIN.ua.

Український fashion-стартап Love&Live залучив новий раунд інвестицій від одного із співзасновників monobank Дмитра Дубілета.
Фото: epravda.com.ua

На що підуть інвестиції

За словами представників компанії, інвестиції вони планують витратити на підкорення нових ринків, зокрема Німеччини та Великої Британії вже у 2021 році.

Що відомо про стартап

Наразі чинними інвесторами Love&Live є український венчурний фонд SMRK і засновник Ajax Systems Олександр Конотопський. Засновниками компанії є український підприємець Олексій Омелянчук і фотограф, дизайнер Катерина Іваненко.

Виторг стартапу за рік, як стверджують фаундери, збільшився у 3,5 раза, а оцінка компанії — у шість разів за півтора року.

Читайте також: Дубілет запускає фонд ранніх інвестицій

Дубілет про інвестиції

Як зазначив Дмитро Дубілет, для нього ця інвестиція є непрофільною. «Але у Love&Live настільки круті цифри зростання та інші операційні показники, що мені було не складно на це зважитися», — наголосив він.

І додав, що набутий досвід у менеджменті, маркетингу та IT буде корисний проєкту та «дозволить йому всіх порвати не тільки в Україні, а й закордоном».

Читайте також: Вживані автомобілі в розстрочку. Дубілет анонсував свій новий бізнес

Нагадаємо

Українська fashion-група Love&Live підняла чергові інвестиції від українського венчурного фонду SMRK. Суму не розкривали, але в цьому раунді компанію оцінили в $ 10 млн.

Раніше група вже привертала інвестиції від фонду. Останній раунд в $200 000 підняли в грудні минулого року. Загальна сума інвестицій в проект на той момент становила $600 000.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися