Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 листопада 2020, 20:21

Головне за четвер: ввічливі колектори, юань як резервна валюта і підвищення тарифів на електроенергію

Колекторів змусять працювати в рамках закону та етики
Колекторам хочуть заборонити залякувати боржників, дзвонити їм по ночах та чинити психологічний тиск іншим чином. Тих, хто порушить правила, будуть штрафуваты. Відповідний законопроєкт нещодавно зареєстровано у парламенті.

Нацбанк змінив норми для касових операцій банків. Цифровий паспорт діятиме в касі банку
Національний банк України осучаснив низку норм, пов’язаних із проведенням касових операцій банків та інкасаторських компаній. Про це йдеться у повідомленні регулятора.

Китай наступає на долар: чи варто запасатися юанем
Угода про Всебічне регіональне економічне партнерство, підписана 15-ма азіатськими країнами, спричинила бурю емоцій в експертних і політичних колах. Одні сприйняли цю подію як знак швидкого краху долара. І вказали на головного винуватця — Китай. Інші, навпаки, не побачили в новому союзі жодної небезпеки для подальшого панування валюти янкі. Істина десь посередині.

Проєкт бюджету-2021. Кабмін хоче зменшити дефіцит та перенести підняття «мінімалки»
У проєкті бюджету на 2021 рік дефіцит планують зменшити до 5,3% ВВП, а підвищення мінімальної зарплати до 6,5 тис. відкласти на кінець 2021 року.

Тарифи на електроенергію для населення зростуть. Коли очікувати подорожчання
У Міненерго анонсували рішення про підвищення з наступного тижня тарифів для населення на електроенергію. Про це на брифінгу заявив в. о. міністра Юрія Бойка.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися