Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 листопада 2020, 15:54

Visa презентує розширений інструментарій Fast Track для платіжної інфраструктури

Міжнародна платіжна система Visa розширила програму Fast Track, яка підтримує діджитал-сфери, включаючи цифрові гаманці, фінансову доступність, B2B-платежі та обов'язкові платежі в цифровій валюті. Про це платіжна система повідомляє в пресрелізі.

Visa презентує розширений інструментарій Fast Track для платіжної інфраструктури
Фото: finews.org

Пандемія та діджиталізація

Коронавірусна криза спричинила серйозні фінансові виклики як для бізнесу, так і для споживачів. Оскільки управління капіталом дедалі частіше переходить у цифрове середовище, фінтех відіграє ключову роль у відновленні і перебудові глобальної економіки.

Лідери фінансових технологій у всьому світі дедалі частіше вважають за краще працювати з Visa за ключовими категоріями, включаючи цифрові гаманці, цифровий банкінг, «Купи зараз, сплачуй потім», B2B-платежі, міжнародні грошові перекази, оплату рахунків, інфраструктуру платежів і розрахунки між фізичними особами.

Серед партнерів Visa в Україні Monobank, Portmone.com, Neobank від Concord і todobank від Megabank.

Прикладами недавніх партнерських відносин Visa в інших країнах є співпраця з такими фінтех-компаніями, як Space Bank у Грузії, А1 в Білорусі, а також Affirm, BillGO, Finix, Go-Jek, PayPal, Rappi, Stripe, Varo Money, Venmo.

Читайте також: Visa працює над платіжною оффлайн-системою на базі криптовалюти

Для чого розширювати Fast Track

З розширенням ключової програми Visa Fast Track фінтех-компанії отримують інструментарій для поліпшення власних показників у галузі.

Охоплення Fast Track зросло на 360% порівняно з минулим роком.

Читайте також: Запущена нова технологія прийому онлайн-платежів — Visa Tap to Phone

Які зміни внесено

Щоб забезпечити підвищену підтримку екосистеми, Visa (NYSE: V) оголосила про дви нови компоненти програми Fast Track для фінтех-галузі:

  1. Широкий інструментарій для партнерів, який допоможе фінтех-компаніям прискорити своє зростання і поліпшити обслуговування клієнтів. Він націлений на прискорення зростання компанії і забезпечення повного доступу до експертів Visa у сфері стратегічного планування, маркетингу, дизайну, управління ризиками та ін. За допомогою цього інструментарію партнери отримують доступ до освітніх ресурсів, щоб підвищити кваліфікацію компанії в галузі, задіяти ключові стратегічні ресурси і використовувати інструменти для швидкого створення і запуску картки на ринку.
  2. Програма сертифікації Visa Ready for Fintech Enablers, яка дозволяє фінтех-компаніям налагодити оперативний зв'язок із сертифікованими партнерами для цифрової емісії та інших ключових послуг. Доступний сьогодні Visa Ready for Fintech Enablers створює сертифіковану екосистему партнерів, які є експертами в галузі можливостей, необхідних фінтех-компаніям для запуску й ефективного використання продуктів у мережі Visa. Нещодавно програма Visa Ready додала нових партнерів з усього світу — від Сан-Паулу до Сінгапуру.

Інвестиції в технологічні компанії NASDAQ100 з Фондом «Отаман»

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися