Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 листопада 2020, 8:22

Гетманцев написав постанову про своє звільнення

Народний депутат Данило Гетманцев зареєстрував власний проєкт постанови про відкликання його з посади голови Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики після того, як група депутатів напередодні внесла аналогічний документ. Про це написав Гетманцев на своїй сторінці в фейсбук. Постанова вже зареєстрована в ВР.

Народний депутат Данило Гетманцев зареєстрував власний проєкт постанови про відкликання його з посади голови Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики після того, як група депутатів напередодні внесла аналогічний документ.
Фото: glavcom.ua

«Вирішив подати альтернативний проєкт постанови про звільнення. Мені здається, мотивував більш обгрунтовано», - зазначив депутат.

«Відкликати Гетманцева Данила Олександровича, народного депутата, з посади голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики... оскільки продовження його діяльності по розробці проєктів законів України з питань оподаткування має на меті припинити незаконні схеми по ухиленню від оподаткування та завдати шкоди від цього суттєво важливим людям і тому робить неможливим виконання ним своїх обов'язків», - йдеться в проєкті постанови.

Передісторія

18 листопада група з 36 народних депутатів з Євросолідарності, Довіри і За майбутнє зареєструвала у Верховній Раді проєкт постанови №4393 про звільнення Данила Гетманцева з посади голови парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики «в зв'язку із незадовільною роботою на посаді».

Хочете знати про фінанси та інвестиції більше? Стежте за ексклюзивними матеріалами «Мінфіну» в телеграм-каналі

Коментарі - 5

+
+158
Apollo17
Apollo17
19 листопада 2020, 8:30
#
Цирк - если знаешь о корупции в ДФС и Таможне - подай соответствующее заявление в НАБУ, полицию, прокуратуру или куда там еще.
Выступи в ВР с заявлением.
+
+45
Італій .
Італій .
19 листопада 2020, 8:31
#
Общался с клоунами, нахватался их приёмчиков.
+
+40
nbieliy
nbieliy
19 листопада 2020, 8:32
#
Давай, до свидания)
+
+11
bobmarle
bobmarle
19 листопада 2020, 11:23
#
Даниил определитесь уже кто виноват - народ с его РРО 55% или депутаты 2947? Я думал эти законы принимала ВР этого созыва, или это Вы их протолкнули? 
За время вашей каденции Вы могли убрать законы/лобби для олигархата которые до вас Яценюки, Южанины и т.д. принимали. Ввести для ФОП упрощения а не РРО и стукачество. Ну и где растаможка по 500$ ? Что мешает там полтора года? 

+
0
zevs1
zevs1
19 листопада 2020, 17:11
#
Гетьмацев, чистый волк в овечьей шкуре.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися