Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 листопада 2020, 19:53

Головне за вівторок: штрафи для колекторів, податок на розкіш і чому долару загрожує обвал на 20%

Ми продовжуємо розповідати про власний досвід інвестування. Цього разу поговоримо про те, як вивчали варіанти вкладення грошей і оцінювали ймовірні прибутки. «Мінфін» протестував іноземні фондові ринки, в які маємо намір вкласти власні $3 тис.

Чому Tesla може обвалити S&P 500

Генеральний директор Ілон Маск зробив ще один крок до перетворення виробника електромобілів з Силіконової долини на провідного автогіганта. У грудні акції Tesla будуть включені в індекс S&P 500. Як це позначиться на компанії Маска і на самому індексі, пише The Wall Street Journal.

Аналітики Citi пророкують обвал долара на 20% через вакцину від covid-19

Курс долара може впасти на 20% в 2021 році, якщо вакцини від коронавірусу будуть достатньо поширені і допоможуть оживити світову торгівлю і економічне зростання. Про це йдеться в аналітичній записці Citigroup.

Штраф до 100 тисяч. Колекторів штрафуватимуть за погрози та шантаж

Національний банк розробляє законодавчі зміни, які запровадять цивілізовані правила при стягненні боргів із клієнтів фінансових установ. Про це заявила перший заступник голови НБУ Катерина Рожкова.

Рада провалила скасування карантину вихідного дня

У Верховній Раді провалили голосування за проєкт постанови №4381 про скасування карантину вихідного дня.

Податок на розкіш: Мінфін пропонує переглянути оподаткування дорогих автівок

Міністерство фінансів пропонує повернутися до оподаткування автомобілів, вартість яких перевищує 1,2 млн грн. З урахуванням того, що на 2021 рік «мінімалка» передбачена в розмірі 6 тис. грн, об'єктами оподаткування будуть легкові автомобілі вартістю 2,25 млн грн.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися