Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 листопада 2020, 19:24

Головне за понеділок: куди інвестувати невеликі суми, падіння європейської економіки і можливе скасування карантину на вихідних

Куди вкласти до ста тисяч гривень
Читачі «Мінфіну» неодноразово цікавилися варіантами інвестицій з невеликим порогом входу. Найчастіше запитували, куди можна вкладати гроші тим, хто накопичив 20 тис., 50 тис. та 100 тис. грн. «Мінфін» розповідає, як змусити працювати такі заощадження.

S&P Global підтвердило рейтинг Києва на рівні «В» з прогнозом «стабільний»Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's Global підтвердило рейтинг Києва на рівні «В» з прогнозом «стабільний». Про це йдеться в повідомленні рейтингового агентства.

У листопаді економічна активність в Європі різко скорочується
У перші тижні листопада економічна активність в основних розвинутих європейських економіках різко скорочується на тлі погіршення епідеміологічної ситуації та розширення урядових карантинних обмежень.

Ефективність 94,5%. Американці протестували ще одну вакцину від коронавірусу
Дослідження американської компанії Moderna Inc, яка працює над створенням вакцини від covid-19, показує результати в 94,5% ефективності. Раніше в Pfizer заявляли, що їхня вакцина ефективна на 90%. Про це повідомляє Reuters.

Рада намагатиметься відмінити карантин на вихідні
У Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови про скасування карантину вихідного дня. Про це сьогодні, 16 листопада, йшлося на засіданні погоджувальної ради парламенту.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися