Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 листопада 2020, 9:00

Turkish Airlines ввела плату за вибір місця заздалегідь

Авіакомпанія Turkish Airlines з 12 листопада 2020 року ввела плату за вибір місця заздалегідь в економ-класі на міжнародних рейсах. Про це йдеться в пресрелізі компанії, передає Avianews.

Авіакомпанія Turkish Airlines з 12 листопада 2020 року ввела плату за вибір місця заздалегідь в економ-класі на міжнародних рейсах.
Фото: delo.ua

Нові правила

Повідомляється, що нові правила діють для всіх нових замовлень, які включають перельоти, починаючи з 1 січня 2021 року. На рейси до цієї дати вибір залишився безкоштовним для стандартних рядів.

Вартість послуги

Вартість послуги залежить від протяжності рейсу і типу місця. Стандартне місце коштує від $9 до 39, місце в аварійному ряду або в ряду зі збільшеним простором для ніг — від $19 до 109.

Читайте також: Turkish Airlines відправляє пілотів в неоплачувану відпустку на півроку

Безкоштовно заздалегідь вибирати стандартне місце на міжнародних рейсах зможуть ті пасажири економ-класу, які мають статус Elit або Elit Plus в програмі лояльності Miles & Smiles.

Решта пасажирів зможуть вибрати місце без додаткової плати за 26 годин до вильоту або під час онлайн-реєстрації. Вибір будь-яких місць в бізнес-класі залишився безкоштовним.

Читайте також: Як буде відновлюватися авіація: прогнози асоціації

Стежте за цікавими та ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка та коронавірус».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися