Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 листопада 2020, 12:57

Нацкомісія по цінних паперах визнала 2 небанківські фінансові групи

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) визнала на своєму засіданні 3 листопада 2020 року дві небанківські фінансові групи. Про це йдеться у відповідних рішеннях комісії.

Нацкомісія по цінних паперах визнала 2 небанківські фінансові групи
Фото: minfin.com.ua

Кого визнано

Перша небанківська фінансова група — в складі ТОВ «Арт-Капітал Кастоді», ТОВ «ІФК» Арт Капітал «і ТОВ» КУА «Арт-капітал менеджмент» з контролером Володимиром Бичник.

Друга небанківська фінансова група - в складі ТОВ «КУА „Ренесанс Ессет Менеджмент“ і ПАТ „Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд “Ренесанс Інвестментс», контролером якої є Михайло Овдієнко.

Нагадаємо

НКЦПФР рішенням від 5 листопада 2019 року зобов'язала небанківські фінансові групи з березня 2020 року реєструватися в комісії протягом шести місяців, призначати відповідальних осіб, розкривати інформацію про себе на власному веб-ресурсі і в загальнодоступній базі даних Комісії.

Читайте також: Фінмоніторинг повідомив про шахрайство двох компаній — НКЦПФР

Купити ОВДП від ICU: до 2,85% в доларах США

Коментарі - 1

+
0
vadymbanker
vadymbanker
7 листопада 2020, 13:42
#
Можете признавать их сколько хотите, деньги вкладчиков и инвесторов, они больше никогда не увидят и не получат. Можете их называть хоть галактическими инвест мега фондами. Сейчас инвестиции в Украине в финансовые учреждения возможны только в ОВГЗ и депозиты в гос банках, ТОЧКА.
Так же в НПФ, как например в ОТП Капитал, немножко можно откладывать, макс по ₴1250 в месяц.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися