Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 листопада 2020, 18:20

Корисні відео жовтня на youtube-каналі «Мінфіну»

На нашому youtube-каналі ми розповідаємо про інвестиції, депозити, коментуємо нові закони і прогнозуємо зміни курсу долара.

Якщо ви з певних причин досі не підписані на наш канал і не дивилися відео - радимо надолужити згаяне прямо зараз.

Відео 1. FacePay24 від Приватбанку: плати обличчям

У цьому відео ви почуєте багато цікавого про нову технологію FacePay24 з перших вуст від керівника напряму обслуговування торгових підприємств Приватбанку Євгенія Васильцова.

Послуга FacePay24 вже доступна в Україні, її протестували тисячі українців. Тож саме час дізнатися більше, що це і як працює.

Відео 2. Що потрібно знати про швидкі кредити онлайн на карту

З липня мікрофінансові організації (МФО) перейшли під регулювання НБУ. Правила гри на ринку стануть більш прозорими і це піде на користь самим клієнтам.

Про мікрокредити є найрізноманітніші думки, але ними користуються, коли немає іншої можливості зайняти або отримати гроші. Найголовніше при цьому розуміти - як взяти кредит і не платити зайвих відсотків, що робити в разі прострочення. Про такі нюанси й розповідаємо в цьому відео.


Відео 3. Що відбувається з економікою і курсом: як правильно інвестувати в валюту

Це відео ми зняли напередодні місцевих виборів в Україні і торкнулися кількох важливих тем: прогноз Європейського центробанку з економіки єврозони в 2020 році і ціни на дорогоцінні метали.

А ще на прохання читача відповіли на запитання: що вигідніше зараз - покласти гривню на депозит або зберігати заощадження у валюті. Ця тема ще довго буде актуальною, тож дивіться відповідь у відео.


Підписуйтесь на youtube-канал «Мінфіну», залишайте свої коментарі та пишіть, про що вам буде цікаво почути в наступних відео. Якщо запропоновану вами тему підтримає багато людей, ми знімемо окреме відео.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися