Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 листопада 2020, 16:35

Як заощадити на покупках і швидко отримати посилку з Китаю

Маркетплейси Китаю — це велике поле для покупок. Асортимент сформований з пропозицій безлічі продавців, у яких представлені товари звичайного і унікального типів. Тут в наявності продукція різного призначення — одяг і прикраси всіх стилів з брендовою подачею, а також предмети побуту, техніка, декор, дитячі товари. Продавці конкурують за замовлення і створюють максимально доступні умови для покупки. Закупівлі в китайських магазинах значно скорочують витрати, а термінова доставка з Китаю від транспортної компанії Meest China дозволить отримати посилку у бажаний термін.

Чим вигідні покупки на китайських сайтах

Основна перевага такого способу покупки — це можливість купити популярні товари за низькою ціною. Це значуща економія, яка досягається за рахунок таких показників:

  1. Конкуренція за покупця. У каталогах зібрані варіанти від різних продавців, порівнявши які можна підібрати потрібний предмет за максимально вигідною ціною.
  2. Відсутність величезної націнки. Купувати товари в місцевих магазинах — значить переплачувати за їх поставку і реалізацію. Самостійні замовлення оптимізують остаточну ціну за рахунок скорочення логістичного шляху.
  3. Вибір способу доставки. Якщо ви самі замовляєте товари і обираєте перевізника, то особисто контролюєте витрати на доставку. Можна вибрати метод на свій розсуд і бюджет — термінова авіадоставка або економ варіант морем, залізничним маршрутом.

Доставки здійснюють на посилки будь-яких габаритів — привезуть без затримок партії з великою кількістю товарів або одиничні предмети. Все проходить по налагодженому ритму в оперативному темпі, якщо довірити завдання компетентній службі перевезення з Китаю в Україну.

Особливості доставки від Meest China

Компанія Meest China займає лідируючі позиції в сфері транспортних послуг, тому що забезпечує доставку на високому рівні. Підприємство створило безпечні і різнобічні послуги для своїх клієнтів:

  • оформляє страховку на вантаж;
  • виконує перевезення різними методами — літаком, кораблем, поїздом;
  • здійснює різні додаткові послуги — сортування, експертні перевірки, об'єднання посилок;
  • здійснює якісне пакування замовленої продукції будь-якого виду — від крихких об'єктів до більш міцних і витривалих виробів.

До того ж компанія «Міст» пропонує відстеження відправлень з Китаю, які можна спостерігати на сайті перевізника в спеціальному розділі. Вашому замовленню присвоять міжнародний трек-номер, який допоможе перевіряти статус роботи з посилкою і її переміщення в дорозі. Така функція вбереже від хвилювань, особливо в разі термінових замовлень. Це зручно, тому що ви не відволікаєтеся на зв'язок з менеджерами, а все перевіряєте в комфортному онлайн-режимі. Також відстеження дозволяє контролювати свій графік і вивільняти тільки той день, в який прибуде посилка.

Оформляйте міжнародні перевезення вантажів на Meest China, щоб робити покупки економічно вигідними і бути впевненим у безпеці транспортування своїх товарів.

Коментарі - 8

+
0
akapello
akapello
2 листопада 2020, 22:20
#
Дякую за інформацію. Наразі маю потребу у придбанні недорогої водонепроникної пари чобіт або черевиків. Але щоб пристойної якості. З чого почати і за яким ланцюжком рухатися? На якому етапі треба платити і чи наявний ризик і грошей позбутися, і товар не отримати? Чи зможу я повернути товар у разі, якщо мене не задовільнить якість? Як бути, якщо мені не підійде розмір або якщо, приміром, взуття тиснутиме в окремих місцях?
+
0
Toma666
Toma666
4 листопада 2020, 16:14
#
Уважаемые пользователи сервиса Meest China!

Сообщаем вам о задержках в сроках авиа-доставки посылок и коммерческих грузов из Китая.

Авиалинии перегружены, наблюдается регулярная проблема с отменами рейсов и переносами их на другие даты. Основная причина — начало высокого сезона в доставке, старт распродаж в Китае. Кроме того, пандемия не отступила, и по-прежнему авиа-сообщение с Китаем значительно ограничено.

Мы надеемся на стабилизацию сроков доставки после Дня холостяка в Китае и после окончания осенних распродаж.
+
0
Toma666
Toma666
4 листопада 2020, 16:16
#
Не вводите в забуждения.. уже 20 дней ждут с задержками авиа доставки, и по полтора месяца задержки морем. ибо на укр.границе проверяют все теперь посылки... голодная налоговая
+
0
akapello
akapello
4 листопада 2020, 20:54
#
Дякую за Ваш відгук. Він дещо опустив мене на землю і зменшив бажання долучатися до цього Шовкового шляху. Принаймні, розпочну не зараз.
+
+8
kingcity
kingcity
4 листопада 2020, 21:37
#
З AliExpress останній раз прийшло за 2 тижні (не Meest China).
+
0
akapello
akapello
5 листопада 2020, 20:32
#
Я поки що з жодним з китайців не пробував вступати у торговельні стосунки. Отже, можливо, коли вже починати щось у них купувати, то АліЕкспрес міг би стати найкращим вибором для першої спроби?
+
0
kingcity
kingcity
5 листопада 2020, 22:17
#
Я думаю, так. У всякому разі, я регулярно роблю покупки на Алі вже на протязі 5 років. Зробив більше сотні замовлень на суму від кількох до кількох сотень доларів. Особливих проблем ніколи не мав. З дрібних - один раз продавець так і не відправив товар (відмінив доставку). Відкрив спір, який вирішився на мою користь, кошти було повернуто. Ну і нещодавно замовляв захисне скло  до телефона по акції (3шт. по ціні 2-х). Дійсно прийшло 3 шт, але одне мало невелику тріщину.  Це,напевне, власне акційне і було  :  )). Можна було, звичайно, написати продавцю, але сума була копійчана, тому і не став цього робити. Якщо треба якась підказка по Алі - готовий поділитись досвідом, можна через особисті повідомлення.
+
0
akapello
akapello
6 листопада 2020, 18:29
#
Дякую за перші пояснення і за готовність надати наступні. Поки що перебуваю у фазі дозрівання. Перехід до чогось нового - завжди порушення зони комфорту. Ось домовлюсь сам із собою... зроблю глибокий вдих...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися