Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 жовтня 2020, 19:23

Головне за четвер: діамантові інвестиції, золоті тренди і безвіз під загрозою

Блискучий варіант: кому і навіщо інвестувати в діаманти
Волатильність на фінансових ринках і глобальна невизначеність змушують людей коригувати свої інвестиційні стратегії. Це пояснює особливий інтерес інвесторів до активів, прив'язаних до матеріальних цінностей. Діаманти інвестиційної якості – в їх числі.

Прибутковість банків у 2020 році нижча, ніж у 2019 року — НБУ
У січні – вересні 2020 року банки отримали 37,6 млрд грн чистого прибутку, що на 22% менше аналогічного періоду минулого року, коли банківський сектор заробив понад 48 млрд грн. Про це йдеться в даних регулятора.

Центробанки вперше за 10 років продають золото
Центральні банки деяких країн вперше за десятиріччя продають золото, щоб пом’якшити удар від пандемії коронавірусу, повідомляє Bloomberg.

Операції з нерухомістю: які податки доведеться платити
Купити якомога більше нерухомості та отримувати від неї дохід, мріє чи не кожен. Але далеко не всі враховують, що зайві квадратні метри — це ще і багато витрат. Одна з них — зобов'язання платити податки.

Скасування е-декларування: В ЄС можуть призупинити безвіз для України
В ЄС заявили, що рішення Конституційного Суду України про скасування е-декларування може стати підставою для тимчасового призупинення безвізу.

Поліції дозволили штрафувати «євробляхи» на місці зупинки
28 жовтня Кабмін погодив проєкт постанови, що дає змогу поліції штрафувати машини на єврономерах. Перший штраф — 8500 грн. 

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися