Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 жовтня 2020, 16:09

Укрзалізниця знизить ціни на квитки в «Інтерсіті» на 15%

Укрзалізниця знизить ціни на квитки в поїздах «Інтерсіті» і не буде піднімати їх до початку наступного року. Про це повідомив керівник філії «Пасажирська компанія» Укрзалізниці Олександр Перцовський, передає Укрінформ.

Укрзалізниця знизить ціни на квитки в поїздах «Інтерсіті» і не буде піднімати їх до початку наступного року.
Фото: rbc.ua

Плани компанії щодо цін

Укрзалізниця з 1 листопада майже на 15% знизить вартість квитків на місця в вагонах першого класу швидкісних поїздів класу «Інтерсіті».

«Ми знижуємо ціни і всіх запрошуємо пересісти з другого в перший клас, або пересісти з автомобіля і подорожувати. Те, що стосується цього року, ніякого підвищення в цьому році не планується », — сказав Перцовський.

Він зазначив, що це єдиний клас квитків, ціни на які компанія може встановлювати самостійно.

За словами Перцовського, не виключено, що з другого кварталу 2021 року може відбутися певна індексація тарифів, але цей процес буде поступовий і відбуватиметься відповідно до зростання витрат УЗ.

Читайте також: Укрзалізниця відновила продаж квитків в «червону зону»

Також в УЗ планують запровадити диференціацію ціни залежно від терміну купівлі квитків — що раніше купуэш, то дешевше.

Раніше повідомлялося

  • Укрзалізниця за перші шість місяців 2020 року одержала 8,79 млрд грн чистого збитку. За аналогічний період 2019 року чистий прибуток компанії склав 1,07 млрд грн.

Стежте за цікавими й ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка і коронавірус».

Коментарі - 3

+
+75
Сергей emerald
Сергей emerald
29 жовтня 2020, 17:09
#
Что случилось? самолетом стало дешевле?
ну про авто понятно, намекнули.
+
0
optyma
optyma
29 жовтня 2020, 17:50
#
Повышать надо, а не снижать, экономисты 21-го века кажуть що при понижении цен экономика саморазрушается и страна превращается в очень страшный совок.
+
0
SergS7
SergS7
29 жовтня 2020, 18:46
#
Ідіоти спочатку підняли ціни до неадекватного рівня, тепер знижують. Наприклад Вінниця-Київ автобусом 200 грн., Інтерсіті 700 грн. За такі гроші можна доїхати на таксі, якщо вчотирьох скинутись. Це при тому, що собівартість поїздки поїздом разів у 10 менша, ніж автомобілем
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися