Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 жовтня 2020, 17:15

У Канаді скасовують обмеження на видобуток нафти

Канадська провінція Альберта в наступному місяці скасує обмеження на видобуток нафти, введені урядом минулого року з метою підвищити ринкові ціни. Про це заявили в міністерстві енергетики Альберти, передає ЕП.

Канадська провінція Альберта в наступному місяці скасує обмеження на видобуток нафти, введені урядом минулого року з метою підвищити ринкові ціни.
Фото: korrespondent.net

Відзначається, що пандемія covid-19 привела до істотного скорочення видобутку нафти в Альберті, і вона не досягає обсягів, визначених обмеженнями. Незважаючи на це, провінція залишається найбільшим виробником нафти в країні.

«Хоча уряд в грудні 2021 продовжить свої повноваження з регулювання обсягу видобутку нафти, він не буде вводити обмежень», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Нафта подорожчає в 2021 році. Аналітики Citigroup спрогнозували, як зростуть ціни

Повідомляється, що уряд буде уважно стежити за видобутком, запасами, можливостями нафтопроводу і залізничного транспорту, щоб упевнитися, що виробництво не перевищує експортних можливостей провінції.

Раніше повідомлялося

  • Всесвітній банк прогнозує, що ціна барелю нафти в 2020-му і 2021 році складе $ 41 і $44 за барель.
  • Новий прогноз СБ значно краще, ніж оцінки, які він давав в червні. Тоді він прогнозував ціни на нафту на рівні $32 в 2020 році і $38 в 2021-му.

Коментарі - 1

+
+30
bonv
bonv
25 жовтня 2020, 17:38
#
Як казав зеля 30 то 30:)))
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися