Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 жовтня 2020, 12:40

Винна дегустація від Креді Агріколь Банку та Masterсard

Креді Агріколь Банк спільно з Masterсard влаштували особливий захід для власників преміум пакетів Sommelier. З огляду на карантин, це перший ексклюзивний офлайн-захід, який відбувся цьогоріч. Понад 50 преміум-клієнтів взяли участь у вишуканій винній дегустації на борту розкішного корабля на Дніпрі. Ця подія зібрала разом однодумців – справжніх поціновувачів французьких еталонних вин. Сомельє Good Wine Петро Хоружий розповів гостям про особливості вин з різноманітних регіонів Франції: Ельзасу, долин Луари і Рони та канонічного Бордо.

«Наші преміум-клієнти отримали нагоду дізнатися багато цікавого про вино від найкращого сомельє, а також поспілкуватися з топ-менеджерами Креді Агріколь. Саме такі події додають ноток ексклюзивності преміальним сервісам банку. Перлиною заходу стала презентація нового преміум позиціонування банку ― Grand Prix. Дуже символічно, що новий етап в історії преміум банкінгу ми відкрили в колі наших клієнтів», ― розповідає Єлизавета Тимошенко, директорка департаменту розвитку преміум-банкінгу Креді Агріколь Банку.

Надаючи послуги преміум банкінгу, Креді Агріколь Банк приділяє особливу увагу розвитку сервісу. Влітку банк запустив проект Premium Talks, в рамках якого проводить онлайн-зустрічі з клієнтами, ділиться актуальною ринковою аналітикою та надає іншу корисну інформацію. Більше про преміум-банкінг від Креді Агріколь Банку за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися