Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 жовтня 2020, 13:46

Презентація iPhone 12: чого чекати

Вже сьогодні о 20:00 за київським часом відбудеться презентація новинок від компанії Apple, яку очікують любителі бренду. Як повідомляє LBLV, посилаючись на інсайдерську інформацію MacRumors, у нових айфонів буде покращена камера і більш швидка реакція Face ID.

Фото: LBLV

Макс Вайнбах, мережевий інсайдер, у своїх публікаціях в Твіттері ділиться даними про нові гаджети. Як він повідомляє, щоб прискорити Face ID, компанія планує використовувати «алгоритм динамічного зонування». На iPhone 12 mini, який матиме 5,4 дюймовий екран, виріз Face ID також буде зменшений.

Повідомляється, що всі моделі смартфонів, представлені сьогодні, будуть відрізнятися кращим зумом завдяки якісному ПО. Що стосується айфонів 12 Pro і Pro Max, там також істотно покращиться оптичний зум.

Також йдеться про кращу якість знімків макрозйомки. Досягти цього допоможе надширока діафрагма на айфонах моделі Pro (на 35% ширше). Можна буде максимально близько підійти до об'єктів зйомки. Очікується, що гаджети будуть підтримувати зйомку у форматі 4K-відео – швидкість 120 або 240 кадрів / сек.

«Витривалість» смартфонів 12 Pro і 12 Pro Max також збільшиться. Автономна робота цих моделей буде довше на одну годину. При цьому в міні-версії дванадцятого айфона час автономної роботи зменшиться через розмір гаджета.

Ця інформація отримана з різних джерел за останні кілька тижнів. Яким насправді буде представлений новий гаджет – дізнаємось вже сьогодні. Напередодні презентації акції Apple піднялися на 6,35% до 124,40 долара, повідомляють аналітики LBLV.

Олександр Зоря, фінансовий аналітик LBLV.com

Джерело: Мінфін