Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 жовтня 2020, 16:54

Акція Розраховуйтеся карткою Mastercard від Ідея Банку за вхідний квиток на «Кураж Базар» та отримуйте 15% знижки

Ідея Банк запрошує киян та гостей столиці до участі в культовому заході «Кураж Базар», що проходить в Національному експоцентрі України за адресою м. Київ, ВДНГ, проспект Академіка Глушкова 1, 19 павільйон.

Цими вихідними 10-11 жовтня 2020 року відвідайте Кураж та отримайте 15% знижки на вхідний квиток, розрахувавшись карткою Mastercard.

Як скористатися пропозицією:

З 10 по 11 жовтня завітати на Кураж.

Сплатити за вхідний квиток карткою Mastercard та отримати 15% знижки.

Деталі на сайті 

Участь у акції можуть взяти усі клієнти, держателі карток Masterсard, які розраховуються карткою Mastercard та безконтактно карткою Mastercard у NFC-гаманці (Apple Pay, Google Pay, NFC-гаманці українських банків).

«Кураж Базар» — барахолка, або майданчик для торгівлі як вживаних речей, так і нових колекцій молодих українських дизайнерів. Проходить на другому поверсі 19-го павільйону Національного експоцентру України. Торгівлю ведуть близько 350 продавців, у приміщенні також розташовані зона з фуд-кортом, інклюзивна дитяча зона й ігровий майданчик (цілодобово у відкритому доступі). Під час заходів на території відбуваються концерти відомих українських виконавців.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися