Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 вересня 2020, 17:14

Нові кадри. НБУ призначив нового директора департаменту персоналу

За результатами відкритого конкурсного відбору на вакантну посаду директора Департаменту персоналу Національного банку України з 24 вересня 2020 року призначено Любов Писану. Про це йдеться у повідомленні регулятора. 

За результатами відкритого конкурсного відбору на вакантну посаду директора Департаменту персоналу Національного банку України з 24 вересня 2020 року призначено Любов Писану.
Фото: bank.gov.ua

Чим займатиметься на посаді

До сфери компетенції новопризначеного директора Департаменту персоналу належатиме:

  • розроблення, вдосконалення, упровадження HR-стратегії та політики з питань управління персоналом у Національному банку.

Щ відомо про нову директорку

Любов Писана має багаторічний досвід роботи в сфері управління персоналом та досконало знає специфіку організації оплати праці персоналу.

Читайте також: Як новий глава НБУ поміняє кадровий склад центробанку

На нову посаду її переведено з посади начальника управління оцінки та мотивації персоналу Департаменту персоналу НБУ, яку вона обіймала упродовж багатьох років.

У Національному банку вона працює з часу його створення, зокрема більше 20 років – у Департаменті персоналу.

Нагадаємо

Директор департаменту персоналу Національного банку Ольга Прохоренко з 11 серпня 2020 року за власним бажанням завершила роботу на посаді.

Коментарі - 1

+
0
Mr YouSt
Mr YouSt
25 вересня 2020, 19:14
#
Какие же это новые кадры? Это как раз «старые» кадры. Матерая кадровичка назначена не для стратегий и тактик, а для борьбы с неугодными.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися