Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 вересня 2020, 11:43

Wizz Air відновлює рейси між Україною та Словаччиною

Авіакомпанія Wizz Air оголосила про відновлення рейсів з українських міст – Києва та Львова – до словацької Братислави з 2 жовтня 2020 року.  Про це йдеться у повідомленні компанії.

Авіакомпанія Wizz Air оголосила про відновлення рейсів з українських міст – Києва та Львова – до словацької Братислави з 2 жовтня 2020 року.
Фото: wing.com.ua

Ціна квитків

Квитки вже доступні для бронювання на сайті. Ціна стартує з 309 грн.

Відновлення польотів

Відновлення перельотів залежить від рішення органів влади залишити або вилучити Словаччину зі списку країн «зеленої» зони.

Якщо її виключають з переліку, виконання рейсів, що з'єднують українські міста з Братиславою, буде відкладено відповідно.

Читайте також: Wizz Air скасував всі рейси з України до Угорщини

Заходи гігієни на борту Wizz Air

Авіакомпанія запровадила посилені заходи гігієни для забезпечення здоров’я та безпеки як пасажирів, так і екіпажу.

  • Впродовж перельоту пасажири мають носити захисні маски, а екіпаж – рукавички.
  • Пасажирам без масок заборонено здійснювати посадку на борт літака, однак нову маску вони можуть завжди можуть придбати разом з набором для дезінфекції (1 маленька пляшка дезінфікуючого гелю, 2 пари рукавичок, 2 маски, 6 дезінфікуючих серветок).
  • У салонах регулярно проводять дезінфекцію, а з дотриманням графіку щоденного прибирання Wizz Air усі літаки авіакомпанії додатково дезінфікуються вночі противірусним розчином.

Читайте також: Wizz Air ввів збір за надання місць поруч

Бронювання квитків

Додаючи Wizz Flex до бронювання, пасажири, у разі зміни обставин чи необхідності змінити дату/маршрут, можуть змінити бронювання квитка на будь-який інший рейс Wizz Air.

Додатковий рівень захисту бронювання пасажирів — гарантія спокою у нинішні часи невизначеності.

Страхування від covid-19. Виплата до 50 тисяч гривень

Слідкуйте за цікавими і ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка і коронавірус».

Коментарі - 4

+
0
Італій .
Італій .
23 вересня 2020, 11:58
#
А толку?
+
0
TheGOD
TheGOD
23 вересня 2020, 13:35
#
Толк - для иностранцев, студентов. Чуть в меньшем количестве - счастливых обладателей ВНЖ в Словакии или второго паспорта. Ну и транзит никто не отменял
+
0
Італій .
Італій .
23 вересня 2020, 13:57
#
Толк - для иностранцев

Запрещен въезд в Украину.

студентов

Не знаю когда именно начало учебного года в Братиславе. Если как обычно то они уже все там и им запуск этого рейса уже не нужен, по крайне мере до января когда они поедут домой.

Тем более учитывая что рейс всего один и он в Киев - польза для студентов из Харькова или Одессы очень сомнительна - им проще подскочить в Вену и добраться прямо к себе домой.
+
0
TheGOD
TheGOD
23 вересня 2020, 14:13
#
Запрещен въезд в Украину
«со 2 октября 2020 года» - а запрет до 28 сентября. Снимут

Ну и студенты, у них учеба только начинается. В некоторых с 21.09, а есть и с 26.09 и даже с 5.10. Из-за этого запрета, думаю, многие не смогли еще добраться
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися