Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 вересня 2020, 10:02

А-Банк почав тестування картки Platinum

Картка Platinum — преміальна картка, створена для тих, хто звик отримувати обслуговування екстра-класу: особливі пропозиції за кордоном і в Україні, підвищений рівень банківського обслуговування, додаткові привілеї — все це чекає в майбутньому клієнтів А-Банку, власників Platinum-карток.

«Ідея створення Platinum-картки від А-Банку прийшла до мене півроку тому, і ось вже зараз, тримаючи її в руках, я розумію, наскільки круто і швидко ми реалізуємо наші ідеї!

У понеділок ми розіграли 5 платинових карток на моїй сторінці у Фейсбуці і зв'язалися з кожним клієнтом для отримання. Вже на наступному тижні видамо картки нашим переможцям, щасливчики приєднаються до тестувальників картки, а ми з нетерпінням будемо чекати від них фідбек» — каже Євген Зайченко — Керівник напрямку «Кредитні картки».

Щоб платинум-картка від А-Банку була унікальною і відрізнялася від карток інших банків, ми задумалися, що запропонувати цікавого і корисного своїм клієнтам, адже зараз в основному всі сервіси у Банків схожі.

«На одній з нарад з нашими партнерами, компанією Middleware, вирішили зробити круту функцію — відображати в гаманці Google або Apple картку з фото та ім'ям. Можна вважати це електронним цифровим документом :)

Така можливість робить непотрібним фізичний пластик з цими атрибутами для бронювання авто або готелів за кордоном» — розповів Євген.

У тестовому режимі А-Банк першим у світі запустив цю послугу разом з Middleware і Mastercard.

Коментарі - 4

+
+31
yarg
yarg
18 вересня 2020, 12:01
#
2020 год . кого они удивляют платиновой карточкой ? я понял бы году в 2005....
отсутствие новых продуктов, хоть кем-то востребованных - беда банков в последние 10 лет.
+
0
Підтримка Абанку
Підтримка Абанку
19 вересня 2020, 9:50
#
Добрый день! Мы не останавливаемся на достигнутом, уверены, что с выходом карты Platinum, Вы оцените все ее преимущества ! :)
+
0
yarg
yarg
19 вересня 2020, 10:16
#
У меня есть пара таких карт других банков. Коллекции я не собираю. Специально получать ее ради какого-то кешбека или другой фигни - я не нищеброд.
+
0
Підтримка Абанку
Підтримка Абанку
19 вересня 2020, 14:46
#
Мы будем также рады Вашему обслуживанию в нашем Банке. Уверены, что сможем  приносить Вам только хорошие эмоции от сотрудничества с нами! :) 
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися