Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 вересня 2020, 18:06

Рейтинг забудовників столичного передмістя: перша десятка побудувала понад 6500 квартир

«Мінфін»визначив забудовників, які здали найбільше житла в передмісті столиці. До трійки лідерів ввійшли компанія Martynov Real Estate, Атлант і Cityconsult Development.

«Мінфін»визначив забудовників, які здали найбільше житла в передмісті столиці.
Фото: zib.com.ua

Лідери рейтингу

До першої трійки лідерів ввійшли компанія Martynov Real Estate, Атлант і Cityconsult Development.

Найбільше квадратних метрів за досліджуваний період здала компанія Martynov Real Estate. За півроку вона отримала 16 сертифікатів на будинки, в яких розташовані найбільше квартир – 3275. Їхня загальна площа становить понад 165 тис. «квадратів». Це більше, ніж разом здали забудовники, що посіли наступні 4 місця у рейтингу.

На другій сходинці – ще один постійний учасник рейтингу від «Мінфіну», компанія Атлант. У першому півріччі цього року вона здала 47,6 тис. кв. м житла у ЖК, що розташовані в Броварах та смт Коцюбинське. В минулому рейтингу Атлант був третім. Крім того, це єдиний забудовник, який з початку 2010 року здав в експлуатацію значну кількість житлових комплексів – 10.

Читайте також: Рейтинг забудовників Київської області: чи варто придбавати житло в передмісті

На третьому місці — Cityconsult Development, який здав будинки у двох ЖК у Броварах. Загальна площа квартир у цих домах трохи перевищує 30 тис. м.

Серед інших учасників рейтингу до першої десятки ввійшли забудовники Профгруп, ЖК Львівський маєток, Синергія, ЖК Family, SAVO Group, Укржитло-Будінвест, BD-Holdings. Сумарно загальна площа, що обліковується за забудовниками першої десятки, становить 346 532,7 тис. кв. м. Кількість пропонованих квартир дорівнює 6564.

Читайте також: Рейтинг забудовників Києва: хто здав в експлуатацію 405 тисяч «квадратів»

Хто потрапив до рейтингу

До рейтингу включено житлові комплекси, які знаходяться у київському передмісті. При цьому максимальна відстань до ЖК від центру столиці не перевищує 37 км.

Крім того, до рейтингу включено лише забудовники, які вже здавали хоча б один будинок та в їх ЖК спорудужуються будинки висотою понад три поверхи.

Не розглядаються у рейтингу ЖК, що мають очевидні проблеми з документами, або ті, що спорудили перший та останній ЖК у своїй історії.

Читайте також: Рейтинг забудовників передмістя Києва. Методика

Рейтинг складено вже всьоме і презентує забудовників, які працюють із додержанням вимог чинного законодавства. Всі вони мають сертифікат або декларацію Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

Коментарі - 2

+
+30
bonv
bonv
15 вересня 2020, 19:18
#
Реклама двигатель торговли:))
+
+15
bonv
bonv
15 вересня 2020, 19:20
#
- Алльо, будівельна дільниця № 26 слухає вас!
- Електрики 220 вимагають!
- Забагато їм 220, 180 цілком вистачить!
- А підрядники запитують: торішній бетон приймати?
- Раз вони підрядники, нехай все підряд і приймають!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися