Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 вересня 2020, 19:27

Головне за тиждень: колектори, депозитні ставки та 7 головних «не можна» для інвестора

Нацбанк «в разі доцільності може проводити операції з державними цінними паперами на вторинному ринку». Про це заявив глава Ради НБУ Богдан Данилишин під час брифінгу по затверджених Радою НБУ Основних засад грошово-кредитної політики НБУ на 2021.

Депозитні ставки припинили активно падати: що далі

Банки припинили масово «різати» депозитні ставки, а деякі навіть почали підвищувати прибутковість вкладів. На гривневому депозиті на 12 місяців можна заробити максимум 12,5% річних.

Колекторів зобов'яжуть представлятися і заборонять розпитувати про боржника у сусідів — проект

До кінця року у Верховну Раду внесуть новий законопроект, який регулюватиме роботу колекторських компаній. Про це повідомив виконавчий директор Асоціації учасників колекторського бізнесу України Сергій Нікіфоров під час MFO Sammit.

Ощадбанк з 1 січня стане членом Фонду гарантування вкладів

Державний Ощадбанк стане учасником Фонду гарантування вкладів фізосіб з 1 січня 2021 року. Таке рішення було прийнято на засіданні Ради з фінансової стабільності НБУ, яке відбулося 2 вересня.

Фонд гарантування вкладів про збільшення суми гарантування і про вибір банку для депозиту (відео)

Чи бачить Фонд загрози для банківського ринку в епоху Коронавірусние кризи? Чи очікує Фонд нові банкрутства банків і чи готовий до нових виплат? На ці питання «Мінфіну» відповіла заступник директора-розпорядника ФГВФО Ольга Білай.

Прогноз курсу: чи може Китай обвалити економіку США в будь-який момент (відео)

У свіжому випуску «Прямо по курсу» фінансовий експерт Олексій Козирєв розповідає, наскільки обґрунтованими є припущення про те, що Китай може стати найбільшою економікою світу.

Як виховати мільярдера: що говорять про свій успіх і виховання багаті люди планети

«Мінфін» знайшов кілька неймовірних історій про те, яке виховання отримували деякі з найбагатших і найуспішніших людей на землі.

Сім головних «не можна» для будь-якого інвестора

Причин, за якими навіть досвідчені інвестори втрачають гроші, тисячі. Однак всі вони зводяться до кількох основних прорахунків. «Мінфін» попросив експертів виділити сім найгірших помилок, які схильні робити інвестори.

Коментарі - 2

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
11 вересня 2020, 23:50
#
9 сентября комитет по вопросам финансов, налоговой и таможенной политики Верховной Рады рекомендовал парламенту утвердить новым членом Совета Нацбанка Василия Горбаля вместо Веры Рычаковской, срок полномочий которой истек в июле.

Ждём голосования депутатов…
+
0
Anticall
Anticall
13 вересня 2020, 8:57
#
Credit Plus это лучшая контора,которая залазит в персональные и имущественные данные должника через налоговые и полицейские базы данных, и начинает его кошмарить по Вайберу, нарушая статьи 335, 182, 189.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися