Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 вересня 2020, 15:45

Ощадбанк видав підприємцям мікрокредити на 1,3 мільярда

З початку дії програми кредитування мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанк видав 3350 підприємцям мікрокредити на 1,3 млрд грн. Про це повідомляє пресслужба банку.

З початку дії програми кредитування мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанк видав 3350 підприємцям мікрокредити на 1,3 млрд грн.
Фото: zn.ua

Кого кредитували

«Найактивніше програмами кредитування скористалися бізнес-клієнти із Запорізької, Вінницької, Львівської, Донецької, Одеської, Чернівецької та Київської областей», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Ощадбанк продовжує зниження процентних ставок за іпотечними кредитами

За чотири місяці 2020 року Ощадбанк збільшив обсяги мікрокредитування бізнесу на 300 млн грн. Це рекордні темпи для цього напряму діяльності в нашому банку. Всього з початку дії програми ми видали 1,3 млрд грн для 3350 підприємців з усіх регіонів України.

На що беруть кредити

«За допомогою мікрокредитів підприємці отримують можливість інвестувати у свій бізнес. Зокрема, вони можуть придбати або відремонтувати нерухоме майно, придбати нове обладнання, транспорт або техніку, збільшити оборотний капітал тощо. Позики до 250 тис грн надаються без застави », — зазначив глава правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Читайте також: Доступні кредити 5-7-9%. За минулий тиждень банки видали 330 нових кредитів

Нагадаємо

  • 3 вересня Верховна Рада підтримала законопроект №3659-д про надання державних гарантій на портфельної основі.
  • Кредити надаватимуть мікро-, малим і середнім підприємцям обсягом до 5 млрд грн. Держава гарантуватиме перед банком 80% суми такої позики.

Терміново потрібні гроші? Вибирай кредит у зручному каталозі на «Мінфіні»

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися