Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 вересня 2020, 16:40

Кабмін готує законопроєкт про реконструкцію застарілого житлового фонду

Кабмін планує до грудня поточного року внести в Раду законопроєкт про комплексну реконструкцію застарілого житлового фонду і проект нової редакції Житлового кодексу України. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Кабмін планує до грудня поточного року внести в Раду законопроєкт про комплексну реконструкцію застарілого житлового фонду і проект нової редакції Житлового кодексу України.
Фото: dyvys.info

Що відомо

Відповідні питання включено в проєкт плану пріоритетних дій уряду на 2020 рік, який подали на розгляд.

Відповідальним за розроблення законопроєктів буде Мінрегіон.

Читайте також: Замінити все старе житло в Україні можливо за 200 років — депутат

Повідомляється, що Кабмін планує також внести в Раду законопроєкт про заміну невідповідного житла для осіб з інвалідністю та прийняти постанову уряду про соціальне житло для внутрішньо переміщених осіб.

Читайте також: У Києві підготували проєкт знесення «хрущовок». Список районів

Раніше повідомлялося

  • У червні 2019 року Мінрегіон підготував новий законопроєкт про реконструкцію старого житлового фонду. Законопроект передбачав, що в разі відселення людей з «хрущовки» нове житло повинні надавати в тому самому адміністративному районі.
  • Держфонд сприяння молодіжному житловому будівництву в 2020 році планував створити електронний кабінет клієнта, а за 3-5 років — забезпечити доступним житлом не менше 50 тисяч сімей.

Рейтинг забудовників Києва

Коментарі - 4

+
+59
bonv
bonv
9 вересня 2020, 17:30
#
За чий рахунок бенкет?:)
+
0
offizier
offizier
9 вересня 2020, 17:44
#
`Законопроект передбачав, що в разі відселення людей з «хрущовки» нове житло повинні надавати в тому самому адміністративному районі`
Ну звісно, хрущовки ближче до центру позносять, а людей виселять ближче до окружної яка 'технічно в тому ж самому адміністративному районі'.
+
0
marcher145
marcher145
9 вересня 2020, 19:07
#
Давно пора, я как бываю в Киеве, пройдешься по спальным совковым районам, особенно зимой, жижа и слякоть, и дома такие грязные, если бы убрать людей и машины можно в постапок снимать
+
+9
Qwerty1999
Qwerty1999
9 вересня 2020, 21:25
#
Вместо пятиэтажек будут строить на 25-ть этажей и выше - чтобы окупилось такое переселение, а значит и народу и машин на единицу площади будет больше...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися