Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 серпня 2020, 10:18

Samsung запускає цифрову мультіакаунтну картку Pay Card

Гігант технологій і електроніки Samsung представив нове рішення для користувачів, які користуються кількома кредитними картками і рахунками. Про це пише psm7.com.

Гігант технологій і електроніки Samsung представив нове рішення для користувачів, які користуються кількома кредитними картками і рахунками.
Фото: ixbt.com

Samsung Pay Card

Цифрова картка Samsung Pay Card, доступ до якої здійснюється через смартфони і годинник Samsung, об'єднує на єдиній платформі дебетові та кредитні картки від різних банків. Це дозволить користувачам ефективніше управляти своїми фінансами.

Для запуску універсальної цифрової картки Samsung об'єднав зусилля з Mastercard і Curve, чию технологію компанія використовує для Pay Card.

Читайте також: Apple почала випускати віртуальні кредитки Apple Card

Однією з найбільш затребуваних, на думку Samsung, стане функція «Повернутися в часі», що дозволяє користувачам переносити транзакції з однієї картки на іншу вже після скоєння цифрового платежу.

Нагадаємо

Samsung оголосив ще навесні про випуск нового інструменту для управління кредитними картками.

Читайте також: Apple запускає повноцінний банківський продукт — Apple Card. Відео

У травні компанія Samsung представила пластикову дебетову картку Samsung Money з функцією кешбека і підтримкою безконтактної оплати. Карта запущена в партнерстві з технологічною компанією SoFi, яка займається розробками програм для обліку фінансів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися