Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 серпня 2019, 12:36

Apple почала випускати віртуальні кредитки Apple Card

Компанія Apple у вівторок, 6 серпня, почала випускати віртуальні кредитні карти Apple Card, розроблені разом з банком Goldman Sachs. Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на Reuters.

Компанія Apple у вівторок, 6 серпня, почала випускати віртуальні кредитні карти Apple Card, розроблені разом з банком Goldman Sachs.
Фото: laagendasetting.blogspot.com

Зазначається, що у вівторок компанія почала розсилати запрошення отримати карту обмеженій кількості власників iPhone, які проявили інтерес до нового продукту Apple.

Отримати Apple Card можна за допомогою смартфона, однак поки лише у США. Для цього потрібно зареєструватися в додатку Apple Wallet і додати карту. Через кілька хвилин нею можна буде користуватися всюди, де працює сервіс Apple Pay.

Читайте також: Користувачі Apple Card НЕ зможуть купувати криптовалюту

Крім віртуальної, можна отримати і титанову карту. На ній не буде видно номер карти. Він буде зберігатися на захищеному чипі всередині iPhone, який генерує віртуальні номери для онлайн-покупок або покупок через смартфон, для яких потрібен номер.

Переваги картки

Уся інформація про відстеження витрат та інша інформація зберігається безпосередньо на пристрої, а не на серверах Apple.

Компанія також обіцяє, що «Goldman Sachs ніколи не буде продавати ваші дані третім сторонам для маркетингу і реклами».

Читайте також: Apple запускає повноцінний банківський продукт — Apple Card. Відео

Окрім того, із власників Apple Card ніколи не будуть стягувати ніякі збори, знижувати процентні ставки або нараховувати пеню за прострочені платежі.

У додатку можна групувати витрати за категоріями — «їжа і напої» або «покупки». Для цього Apple буде використовувати машинне навчання і Apple Maps.

Коментарі - 3

+
0
iAlexm
iAlexm
7 серпня 2019, 12:54
#
Но пока это доступно только для резидентов США, и то не всех... 
+
+15
Spets
Spets
7 серпня 2019, 15:33
#
Ну, все. Теперь ждем Гугл кард, Самсунг кард и Гармин кард
+
0
squeez
squeez
7 серпня 2019, 22:20
#
Огромной разницы нет между кредитками) +- у всех условия одинаковые нынче
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися