Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 серпня 2020, 10:06

У липні українці залишили рекордні чайові cashless

У липні українці залишили «на чай» cashless офіціантам кафе і ресторанів більше 3,3 млн грн, що стало абсолютним рекордом з моменту запуску Приватбанком технології безготівкових чайових. Всього за перший місяць послаблення карантину клієнти Приватбанку залишили в закладах харчування 44 тисячі cashless чайових.

За даними Приватбанку, середня сума чайових в липні 2020 року в Україні склала 70 грн. При цьому, середній чек в закладах харчування за перший місяць послаблення карантину дорівнює 180 грн.

«За чотири місяці жорстких карантинних обмежень, коли улюблені кафе і ресторани працювали лише з доставкою, українці скучили за живою кухнею і спілкуванням, нехай і з дотриманням норм санітарної безпеки, — зазначив керівник напрямку обслуговування торгових підприємств Приватбанку Євген Васильцов. — Безготівкові чайові це чудовий спосіб підтримати співробітників і розвиток закладів галузі, яка найбільше постраждала від пандемії коронавируса і введення карантинних заходів».

Нагадаємо, Приватбанк запустив чайові cashless в своїх POS-терміналах в грудні 2018 року. Оплачуючи рахунок карткою, відвідувач сам може вибрати, скільки залишити «на чай», і гроші зараховуються на зарплатну картку офіціанта. Підключити сервіс може будь-який заклад харчування, де встановлені POS-термінали Приватбанку. Детальніше про підключення можна дізнатися на сайті.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися